avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 850 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... executare silita avalist b.o. emis de societate ...
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

executare silita avalist b.o. emis de societate intrata in insolventa

Buna ziua,

Un debitor al societatii noastre mi-a emis un bo, avalizat in nume personal de administratorul societatii, ulterior societatea a intrat in insolventa iar dupa acest moment am depus bo spre decontare, acesta fiindu-mi refuzat bineinteles. Intr-o astfel de situatie pot sa incep executarea silita impotriva avalistului sau trebuie sa astept finalizarea procedurii de insolventa pentru a vedea daca vom recupera ceva din insolventa si apoi sa ma indrept impotriva avalistului???
Cel mai recent răspuns: lazar79 , utilizator 17:30, 2 Februarie 2013
gabrieladina a scris:

Buna ziua,

Un debitor al societatii noastre mi-a emis un bo, avalizat in nume personal de administratorul societatii, ulterior societatea a intrat in insolventa iar dupa acest moment am depus bo spre decontare, acesta fiindu-mi refuzat bineinteles. Intr-o astfel de situatie pot sa incep executarea silita impotriva avalistului sau trebuie sa astept finalizarea procedurii de insolventa pentru a vedea daca vom recupera ceva din insolventa si apoi sa ma indrept impotriva avalistului???

da se poate incepe executarea silita impotriva avalistului indiferent ca,firma este in insolventa daca acea persoana are bunuri mobile sau reale se pot executa asa ca, avetii grije ca se poate trezi cu executorul

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita bilet la ordin avalizat de administratorul societatii Florentina Ragalie Florentina Ragalie A incercat cineva sa execute un bilet la ordin avalizat de administratorul societatii? (vezi toată discuția)
Bo avalizat, societate in insolventa robertsega32 robertsega32 in cazul in care avem un bo avalizat, iar firma a intrat in insolventa, putem sa ne indreptam spre avalist, care era si administratorul societatii? (vezi toată discuția)
Bo avalizat, debitoare in insolventa Andr33agav Andr33agav Buna ziua, Avem urmatoarea situatie: Am incheiat un contract de antrepriza cu o societate, iar plata pretului a fost garantat cu un BO avalizat de catre o ... (vezi toată discuția)