avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 462 soluții astăzi
Forum Activitate liutza50@yahoo.com

Activitate liutza50@yahoo.com

buna ziua.suntem 2 fete infiate,eu locuiesc cu batrana cealalta nu si a dat-o in judecata sa ii dea fata cealalta un fel de pensie alimentara,tinand cont ca batrana nu are nici un venit,prin lege s-a hotarat sa ii dea fata o pensie lunara de 60 lei,acu 5 ani dar nici in ziua de azi batrana nu a primit nici un ban.ce poate sa faca?a vrut sa o desfieze dar nu se poate si nu vrea sa aiba cealalta fata nimic dupa moartea ei,dar nici mie nu imi da contract ca ii e frica....ce poate face batrana in cazul in care fata nu ii da pensia stabilita de tribunal?
va multumesc mult pentru raspunsuri.mie imi este frica deoarece batrana bea si cand e beata ma ameninta ca vinde casa iar eu o tin de 10 ani si am investit bani in casa .imi e groaza sa nu raman pe drumuri ca nici nu vrea sa imi dea contractsi cand bea.....face scandal ca ma scoate afara
buna ziua.am si eu o intrebare....acum 10 ani am fost infiata si batrana care m-a infiat mai are o fata infiata,eu am acu 29 ani,cealalta are in jur de 40 de ani....eu locuiesc cu batrana de cand m-a infiat,am si adresa aici,cealalta nu sta aici si nu a stat niciodata...intrebarea este>avem aceleasi drepturi?cand batrana va deceda eu cum impart cu cealalta ca ea nu a ajutat-o pe batrana cu nimic.va multumesc si daca batrana face un act de vanzare cumparare altcuiva,noi mai avem dreptul la mostenire?