avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 502 soluții astăzi
Forum Activitate clauaime22

Activitate clauaime22

Discuție oug 119/2007
Societatea mea a fost condamnata sa plateasca o datorie catre o alta societate dupa un proces( oug 119/2007 ), procesul a fost intentat de lichidatorii celei din urma cu toate ca eu am de incasat de la ei mai mult decat am de dat numai ca nu au vrut sa auda de compensare, deoarece in contabilitatea acelei societati lipsesc acte, contabilitatea nu s-a tinut bine, cu toate ca in contabilitatea mea este totul inregistrat ,totul in ordine. Cu ce sunt eu vinovata ca aia nu au actele? Acum ma trezesc in imposibilitate de plata. Societatea mea nu are nici un bun care poate fii luat, singurul lucru pe care il am este un logan care este pe persoana fizica, imi pot lua bunurile pe persoana fizica?
Intrebarea mea este care sunt sansele ca un judecator sa hotarasca compensarea datoriiilor intre doua societati in cazul in care procesul este intentat de lichidatorii uneia dintre societati? Societatea mea are datorii catre o alta societate de aprox 60.000 RON dar am de incasat de la ei 70.000 RON, la timpul potrivit, in 2007, nu am facut compensare pentru ca administratorii acesteia au disparut de la o zi la alta. Acum aceasta societae a fost bagata in faliment iar lichidatorii ne au facut proces pt recup debitelor. Am fost sfatuti sa introducem si noi proces pt recup debitelor noastre in felul acesta se compenseaza 2 hotarari judecatoresti dar ni s-a spus ca este prea tarziu, a trecut prea mult timp si nu se mai poate pt ca socitatea aceea este in faliment. Acum avocata imi spune ca e foarte probabil ca vom pierde procesul, cu toate ca pana acum m-a asigurat ca e totul in ordine. Ce mai pot face? Daca nu platesc ce mi se poate intampla? Astept raspunsurile voastre. Sincer nu mai am incredere in nimeni dupa ce mi s-a spus ca acest proces este sigur de partea noastra iar cu 2 sapt inainte de sentinta avocata imi spune ca probabil pierdem pt ca nu toti judecatorii accepta compensarea......