avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 861 soluții astăzi
Forum Activitate bvalk

Activitate bvalk

Am o declaratie notariala , prin care fostul proprietar se obliga sa achite datoriile in momentul in care pleaca pt ca l-am lasat sa stea 30 de zile si a mai intarziat 10 zile deci nu a respectat nici termenul , in cazul asta se merita sa il dau in judecata , are datorii de vreo 10 mil .
Si daca las sa stea mult si bine pe numele lui , nu cred ca este lege care sa ma oblige sa platesc cheltuielile altuia, si platesc de la cat am inceput eu sa consum , se poate si asa ?
Buna ziua ! Vechiul proprietar a lasat datorii in jure de 10 mil 8 la gaz si cate 1 mil la apa si curent , eu trebuie sa preaiau contractele dar cei de la gaz , apa , curent toti mi-au spus ca pana nu achita fostul proprietarul datoria nu ma poate trece pe mine , sau sa ma trec si sa preiau datoriile lui (situatie inacceptabila ) Ce pot face in acest caz , au dreptul sa faca asta sau trebuie sa ma treaca pe mine si datoriile fostului proprietar sa le treaca lui ? Multumesc anticipat .
Si pot avea castig de cauza , in cazul acesta ? Se merita sa il dau in judecata sau cheltuiala e mai mare ?
Am cumparat un apartament cu credit prin banca si i-am dat timp proprietarului sa se mute 30 de zile , am inceheiat o declaratie notariala prin care el se obliga sa parasesca locuinta si sa plateasca toate datoriile si eventualele pagube aduse apartamentului si utilitatilor, pana pe 13 februarie , a spus ca mai are nevoie de 2 sapt asa ca l-am mai lasat , si-a mutat lucrurile si cand sa imi dea cheia in data de 27 februarie a spus ca i s-a stricat centrala si a eu is proprietar si eu sa platesc .
Intrebarea e pot face o reclamatie la protectia consumatorului in cazul acesta ,sau alt demers in afara ca sa il dau in judecata pentru a-l determina sa plateasca el reparatia
Mentionez ca s-a facut si evaluarea apartamentului si ca is trecute toate aspectele acolo , ce are si ce n-are apartamentul