avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 860 soluții astăzi
Forum Activitate steve1981

Activitate steve1981

Răspuns la discuția Lichidare firma
Nu ma simt de vina cu nimic, eventual contabilitatea a fost facuta de mine, si poate ca sunt greseli in contabilitate. Am facut contabilitatea cum am putut. Active nu am, ca nu am avut activitate, numai salarii au fost pentru 2 persoane, si din acestea au provenit datoriile. Am vre0 3700 ron de platit la stat. Acum am de ce sa-mi fie frica? Lichidatorul de la Finante vine?
Discuție Lichidare firma
Am o firma infiintata in 2004. A functionat un an, pana in 2005. Nu am platit nimic la Trezorerie timp de un an, mi-au venit somatii, multe...Nu am depus bilant pentru 2007 si 2008, si din aceasta cauza mi-au dizolvat firma. Acum mi-au zis la trezorerie, ca va veni un lichidator, care va lichida firma. Ca o sa-i trebuiasca sa dau actele de contabilitate,etc. Trebuie sa le mai am, daca vine lichidatorul sau nu? Ce inseamna exact procedura de lichidare? Sa-mi fie frica de lichidator, ce trebuie sa fac etc. va rog ajutati-ma!
Asta inseamna ca am dreptate, sau...nu prea inteleg legea :)
Am o datorie la o banca. Contractul de credit este din 2005. Am platit vreo 5 luni, iar dupa aia nimic. Acum, dupa 5 ani, se trezeste firma de recuperare sa platesc. Trebuie sa platesc, sau nu (termenul de presciptie nu este de 3 ani)? Mentionez ca nu am platit de atunci nimic, doar telefonic am vorbit cu ei. Ma juta cineva va rog ce sa fac? Ca nu vreau sa platesc degeaba.