avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 432 soluții astăzi
Forum Activitate aureliaaan23

Activitate aureliaaan23

cum as putea sa va trimit o poza cu procesul verbal?vad o serie si un nr dar nu vad si marca aparatului radar.constat ca pe procesul verbal nu apare cum ca se va retine permisul de conducere iar mai jos citez:
Contravenientul_refuza_nu poate sa semneze procesul verbal,este taiat peste ``refuza`` dar nu si peste ``nu poate sa semneze procesul verbal``iar casutele sunt necomplectate.nu vi se par nereguli mai ales la prima parte cea in care la permisul de conducere este liniuta ca si la certif de inmatric ,placute..etc?
am mai obs ceva in legatura cu procesul verbal:
citez:Stabilesc...la pct f-retinerea:este bifat cu liniuta peste tot adica permisul de conducere,certificatul,placutele,atestatul.pai eu inteleg de aici k la casuta cu permisul trebuia sa fie altfel bifat ca doar numai permisul mi l-a retinut...ce spune-ti?multumesc!
pai nu am martori iar cat despre serie si nr radarului, ma uit pe proces si nu vad decat in dreapta sus ca scrie ``dovada DDA-XXXXXX si mai scrie ceva acolo unde incepe el sa scrie...MAI-XXXXX
aparatul e de tip vechi.ce mai pot face daca mi se aduc aceste dovezi?
am mare nevoie de ajutor.maine 11.04.2010 sunt chemat in instanta pt plangerea facuta de mine impotriva unui proces verbal.in urma cu 2 luni mi-a fost suspendat permisul pt depasirea vitezei in localitate.limita de 50 si eu am avut 104km/ora.am contestat k eu consider ca nu aveam acea viteza.vreau sa stiu daca in cazul in care sunt gasit vinovat pot face apel si sa contest hotararea sau daca pot sa contest si faptul k nu am dovada daca aparatul cu care am fost inregistrat era omologat sau nu. multumesc!
in data de 15feb2010 mi-a fost retinut permisul de conducere pt depasirea vitezei cu mai mult de 50 km,mai exact in localitate am fost surprins de ap radar cu o viteza de 104km/ora .am semnat procesul si am platit amenda,totusi am auzit k daca depun o contestatie s-ar putea sa-l primesc inapoi.ce sanse am ,mai ales k in ultimii 3 ani mi-a mai fost o data suspendat.multumesc