avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 360 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... mi-a fost retinut permisul de conducere
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

mi-a fost retinut permisul de conducere

in data de 15feb2010 mi-a fost retinut permisul de conducere pt depasirea vitezei cu mai mult de 50 km,mai exact in localitate am fost surprins de ap radar cu o viteza de 104km/ora .am semnat procesul si am platit amenda,totusi am auzit k daca depun o contestatie s-ar putea sa-l primesc inapoi.ce sanse am ,mai ales k in ultimii 3 ani mi-a mai fost o data suspendat.multumesc
Cel mai recent răspuns: Rodica Ciobanu , Avocat 21:16, 1 Martie 2010
Puteti depune plangere contraventionala in termen de 15 zile de la comunicarea procesului verbal la judecatorie. Trebuie sa motivati aceasta plangere.....si sa solicitati anularea procesului verbal....prin urmare trebuie sa vedeti daca sunt motive de nulitate a acestuia , adica daca s-au incalcat prevederile art 16, 17 sau 19 din OG 2/2001.
Ultima modificare: Luni, 1 Martie 2010
Rodica Ciobanu, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestare pv amenda radar poparoxana poparoxana Buna seara, In urma cu putin timp am fost snactionata pentru depasirea limitei legale de viteza. Mai exact cu viteza de 96 km/ora in localitate. Mentionez ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis pentru radar PGhe PGhe ciculam cu viteza de apoximativ 100 km la ora la iesirea din oras,dar nu mi-am imaginat ca semnul de restrictie inca este de 50 la ora Am fost prins de radar ... (vezi toată discuția)
Suspendare carnet - viteza excesiva in afara localitatii - plangere contraventionala Arkandor Arkandor Buna ziua, Saptamana trecuta am fost oprit la intrarea intr-o comuna de pe un drum european de catre un politist care se afla intr-un Logan de politie. ... (vezi toată discuția)