avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 951 soluții astăzi
Forum Activitate gaby1988

Activitate gaby1988

Răspuns la discuția Transcriere masina
am cumparat o masina de la o firma in 2013 si acum m-am hotarat sa o dau la tatal meu si sa o imatriculez pe el.in 2013 am achitato si am primit o factura si chitanta.acum firma respesctiva mi-a trimis fiscal si o fisa de imatriculare cu numele meu pe ea.cum pot sa o transcriu pe tatal meu fara sa scot fiscal pe numele meu ca am niste amenzi la primarie si in momentul de fata sunt in imposibilitate de plata.? merge cu contract de vanzare la notar?
am cumparat o masina de la o firma in 2013 si acum m-am hotarat sa o dau la tatl meu si sa o imatriculez pe el.in 2013 am achitatao si am primit o factura si chitanta.acum firma respesctiva mi-a trimis fiscal si o fisa de imatriculare cu numele meu pe ea.cum pot sa o transcriu pe tatal meu fara sa scot fiscal pe numele meu ca am niste amenzi la primarie si in momentul de fata sunt in imposibilitate de plata.? merge cu contract de vanzare la notar?
multumesc frumos pentru raspunsuri.luni o sa scot un cazier si va spun exact cum este
in iunie 2009 am fost condamnat la 3 luni de inchisoare cu suspendare si 2 ani si 3 luni de incercare pentru conducere fara permis.va rog sa imi spuneti cand o sa imi fie curat cazierul?si daca se curata singur?multumesc anticipat.
am si eu o problema...in anul 2008 iunie am fost prins de un echipaj de politie fara permis....in 2009 mai mi s-a intocmit un dosar penal cu 3 luni de inchisoare cu suspendare si 2 ani si 3 luni de reabilitare si am platit cheltuielile de judecata.cam asta e povestea mea.acu va rog sa imi spuneti daca pot sa fac scoala de soferi si sa dau pentru permis?va multumesc anticipat.