avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 651 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Transcriere masina
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Transcriere masina

am cumparat o masina de la o firma in 2013 si acum m-am hotarat sa o dau la tatl meu si sa o imatriculez pe el.in 2013 am achitatao si am primit o factura si chitanta.acum firma respesctiva mi-a trimis fiscal si o fisa de imatriculare cu numele meu pe ea.cum pot sa o transcriu pe tatal meu fara sa scot fiscal pe numele meu ca am niste amenzi la primarie si in momentul de fata sunt in imposibilitate de plata.? merge cu contract de vanzare la notar?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:49, 5 Mai 2015
am cumparat o masina de la o firma in 2013 si acum m-am hotarat sa o dau la tatal meu si sa o imatriculez pe el.in 2013 am achitato si am primit o factura si chitanta.acum firma respesctiva mi-a trimis fiscal si o fisa de imatriculare cu numele meu pe ea.cum pot sa o transcriu pe tatal meu fara sa scot fiscal pe numele meu ca am niste amenzi la primarie si in momentul de fata sunt in imposibilitate de plata.? merge cu contract de vanzare la notar?
gaby1988 a scris:

pot sa o transcriu pe tatal meu fara sa scot fiscal pe numele meu ca am niste amenzi la primarie si in momentul de fata sunt in imposibilitate de plata.? merge cu contract de vanzare la notar?

La orice forma legala de instrainare bun mobil-inclusiv prin act autentificat la notar ,este necesar ca vanzatorul sa depuna certificat fiscal

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am fost dat in judecata de proprietarul din acte al autovehiculului gaby645 gaby645 buna ziua, in 11.2009 am cumparat printr-un schimb un ford de la o persoana din harghita, am facut un schimb de masini , iam dat una neinmatriculata si mia ... (vezi toată discuția)
Transcriere autoturism (posibile probleme) Giorgiana1986 Giorgiana1986 Buna ziua, Am cumparat un autoturism de la un tip din Bucuresti , dar cu numere de Maramures si acte de Maramures (al fostului proprietar) Am facut in ... (vezi toată discuția)
Vanzare cumparare auto Stukha Stukha Am si eu o problema de rezolvat in urmatoarea luna si am nevoie de putina lumina in ce priveste procedurile. Punctul de plecare este ca tata este ... (vezi toată discuția)