avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 685 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... condus fara permis
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

condus fara permis

am si eu o problema...in anul 2008 iunie am fost prins de un echipaj de politie fara permis....in 2009 mai mi s-a intocmit un dosar penal cu 3 luni de inchisoare cu suspendare si 2 ani si 3 luni de reabilitare si am platit cheltuielile de judecata.cam asta e povestea mea.acu va rog sa imi spuneti daca pot sa fac scoala de soferi si sa dau pentru permis?va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 02:26, 2 Martie 2010
Consultati capitolul din regulamentul de circulatie care se refera la admiterea la examenul de sofer.
Legea spune ca se poate sustine examenul in vedera obtinerii permisului de conducere,la Dvs.nu e vorba de anulare ca nu aveati permis,conform art 64,dreptul de a conduce se suspenda pe o anumita perioada de obicei perioada de suspendare.Face-ti o cerere la comandantul rutierei pe raza careea locuiti insotita si de hotararea judecatoreasca,apoi mult succes si drumuri bune=D>
Puteti introduce dosarul pentru examenul de conducere la exprarea termenului de 1 an de la ramanerea definitiva a hotararii de condamnare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara! soțul meu a fost condamnat în 2014 la pedeapsa ... Sorina199093 Sorina199093 Bună seara! Soțul meu a fost condamnat în 2014 la pedeapsa 1an pentru conducere fără permis. Și-a executat pedeapsa. Să înscris la scoala de șoferi ... (vezi toată discuția)
Pot da de permis daca am fost condamnat? sorin-ionut sorin-ionut Buna ziua,am si eu o problema....sunt curios daca mai pot da de permis tinand cont ca am fost condamnat la 5,10 ani pentru furt auto,conducere fara permis si ... (vezi toată discuția)
Prins fara permis adrian6969 adrian6969 buna in urma cu vreo 2 saptamani am fost prins fara nici o categorie de permis am fost condus la sectia de politie am dat declaratie.....am fost cooperant ,am ... (vezi toată discuția)