avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 923 soluții astăzi
Forum Activitate Daria11

Activitate Daria11

Răspuns la discuția Admitere SNG 2012
@ renegation: Mult spor, Renegation! O zi usoara!
@ pentru Agrippinna: sper sa facem front comun si sa nu renuntam! Ca o Agripina, trebuie sa mergi inainte, asa cum sper ca voi face si eu. Spor si tie!
Buna seara! Mai e vreun coleg de suferinta, care abia de-acum se apuca de invatat? Mie sincer imi vine sa-mi iau campii, ma gandesc ca imi va fi ff greu sa fiu stapana pe materie, astfel incat sa iau examenul. Mult noroc tuturor si sa ne aiba Dumnezeu in paza pe toti! O seara placuta!
Salut! Este vreo cineva care e din judetul Vaslui?
Răspuns la discuția Admitere Barou 2011
Multumesc luiza!

Daca nu e cu suparare, vreau sa va mai intreb ceva, pe tine si pe ceilalti colegi de pe forum.

Aceste subiecte sunt nationale, nu?

iar daca vreau sa ma inscriu la baroul din alt oras unde nu am domiciuliul, se poate? am colegi care au dat in baroul bucuresti, insa ei erau din alte orase... sau cum e?

Multumesc pentru amabilitate.

o zi usoara!
Răspuns la discuția Admitere Barou 2011
Buna seara,

Ma numar printre cei care aspira la o cariera in avocatura, insa, sincera sa fiu, habar nu am de unde sa incep. in mintea mea este o adevarata tevatura, asa ca va rog frumos sa ma ajutati si pe mine.

in primul rand, vreau sa va intreb care sunt subiectele pentru acest examen .
in al doilea rand, daca stie careva dintre voi care sunt aceste subiecte, este sigur ca la examen, subiectele vor fi dintre cele afisate si facute publice?

stiti cumva daca in sesiunile precedente de examene, s-a respectat acest lucru, adica s-au dat subiecte din cele pe care le facusera ei publice? sau au fost doar orientative?

marturisesc ca abia incep sa ma organizez si as vrea foarte mult sa plec cu moralul ridicat, asta daca voi sti macar care sunt subiectele.

Va multumesc pentru timpul acordat si va urez putere de concentrare si spor la treaba!

o seara placuta.
m13d a scris:

Asa cred Daria, uita-te pe o grila de salarizare Inm si ai sa vezi ca sunt cuprinsi si auditorii, de aceea nu se permite angajarea simultan in cadrul unor activitati incompatibile cu magistratura....
Mai sigur daca te afli intr-o asemenea situatie da un telefon la CSM, ei te vor informa cu siguranta.
Parerea mea :)

Merci mult pentru timpul acordat.
Multumesc tuturor celor care mi-au raspuns.
Daca am inteles bine, indemnizatia de crestere a copilului se acorda pe 2 ani si se stabileste in functie de salariu. prin urmare, daca la sfarsitul celor doi ani de INM dau nastere unui copil, indemnizatia se ia in functie de bursa acordata? iar daca esti magistrat stagiar, ai salariul mult mai mare, ceea ce inseamna ca daca dai nastere unui copil dupa definitivat, indemnizatia e mai mare? e bine asa?:)
m13d, deci nu e nicio pb daca ramai insarcinata in timpul celor 2 ani?

Multumesc inca o data:). o zi frumoasa!
Buna ziua.
Am si eu o intrebare care ma framanta de ceva timp si care are mai mult sau mai putin legatura cu ceea ce se discuta aici, dar totusi indraznesc s ava intreb pe voi, cei care faceti sau tindeti sa faceti parte din sistem. Asadar, intrebarea este: in cazul in care, dupa terminarea celor 2 ani de INM, afli ca vei avea un copil, poti sa -ti iei concediu maternal, sau trebuie sa stai o perioada determinata in sistem, dupa care poti sa te gandesti la lucrul acesta?
Va cer scuze daca am deranjat , dar poate ma poate ajuta si pe mine cineva, pentru ca pe cine intreb, nu stie.
multumesc si succes in tot ceea ce faceti.:)
buna seara. sper sa nu ma intelegeti gresit, observ cum se numeste topicul, insa chiar toata lumea a mai dat examenul asta macar o data si nu e nimeni care incearca pentru prima oara in august, sau poate chiar in ianuarie!? as vrea sa intalnesc si eu pe cineva care eventual a terminat de ceva timp facultatea si intentioneaza sa incerce la inm, insa de-abia incepe sa se familiarizeze cu notiunile juridice din nou. sa nu am impresia ca sunt singura care se bate cu morile de vant!! ma simt asa de pierduta, nu stiu de unde sa ma apuc si ce sa fac.
sper ca nu ma intelegeti gresit...:( noapte buna.