avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 671 soluții astăzi
Forum Activitate jamaica2010

Activitate jamaica2010

Răspuns la discuția Regres asigurator Casco
Multumesc
Răspuns la discuția Regres asigurator Casco
mai exact, in martie 2009 hotararea judecatoreasca a fost definitiva, cu privire la condamnarea mea, iar cei de la firma de asigurari desi au fost chemati in proces, nu s-au prezentat! de platit a trebuit sa platesc doar cheltuielile de judecata! acuma firma de asigurare a deschis un nou proces impotriva mea, pentru recuperarea banilor
Buna ziua,
in anul 2008 martie, am fost condamnat la 1 an cu supendare, deoarece am provocat un accident de circulatie, fiin cu alcoolemia peste limita legala!
Masina pe care am lovit-o avea asigurare Casco, si asiguratul a primit dauna totala!
Auma asiguratorul care a platit ma cheama in judecata pentru a recupera cheltuielile!
Este posibil sa faca acest lucru dupa atata timp? Ce trebuie sa fac eu?
Răspuns la discuția Plangere contraventionala
art. 3 punctul 1 din legea 61/1991
art 4 alineat 1 litera b lrgea 61/1991
probele ar fi ca am fost provocat!
Buna ziua,
in urma cu aproximativ o luna, intr-un local mic de la tara, un vecin a inceput sa ma ameninte, sa-mi aduca injurii, etc. M-a provocat pana am ripostat la randul meu verbal. Acesta a facut plangere la politie cum ca l-as fi injurat si amenintat fara nici un motiv. Politia a chemat martori, care au confirmat in mare cele spuse de mine, iar agentul de politie a hotarat sa ne amendeze cu cate 200 de lei, pe mine si pe reclamant, pentru indignarea pesoanelor din jur etc. Daca fac contestatie, am ceva sanse sa nu mai platesc amenda respectiva? mentionez ca pe procesul cu amenda am specificat ca masura luata de politist este exagerata!
Multumesc
Răspuns la discuția permis de conducere anulat
Asta spuneam ca nu am fost anuntat. Cum pot sa aflu daca a fost sau nu anulat permisul? Daca au uitat sa ma anunte, pot sa fac ceva?
Răspuns la discuția permis de conducere anulat
Hotararea spune asa:
"pentru savarsirea infractiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicol de catre o persoana care are o imbibatie alcoolica in sange peste limita legala prev de art 87, al. 1, din OUG 195/2002(mod.) la o pedeapsa de un an inchisoare.
In baza art. 81 Cod Penal, suspenda conditionat executarea pedepsei pe o durata de 3 ani. Atrage atentia asupra prevederilor art. 83 Cod Penal" plus plata cheltuielilor de judecata. Nu spune nimic de permis!
Buna ziua,
la data de 9 martie 2009, am fost condamnat penal la un an cu supendare, conf art. 81 Cod Penal, am provocat un accident fara victime, si am avut alcoolemie de 1.6!
Intrebarea mea este daca mi s-a anulat permisul de conducere, iar daca s-a facut acest lucru, trebuia sa fiu anuntat in scris? ceea ce nu s-a intamplat!
Multumesc