avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 458 soluții astăzi
Forum Activitate jimisv

Activitate jimisv

In 2007 am cedat terasa blocului catre Sc de constructii din Iasi,S-au apucat de lucru dupa ce au obtinut toate autorizatiile,in 2009 .Au decopertat si au construit acoperisul si au anvelopat,80% din bloc .Au luat avans de la 3 din beneficiarii care urmau sa se mute la mansarda in apartamentele care se vor construi,dupa care au disparut pur si simplu, si dupa mai multe tepe de genul asta cu mansardele ,societatea a fost vanduta unui boschetar din Bucuresti care mai avea vreo 15,patronul schimbindusi si identitatea ,iar mansarda noastra a ramas balta si in ziua de azi,cei cu avansul dat si-au terminat apartamentele pe cheltuiala lor iar pe cealalta jumatate deasupra mea (stau la et 4) curge apa pana la mine in casa si e groaznic de frig deoarece s-a decopertat.Prinde orbul scoate-i ochii.Invatatima va rog unde sa apuc si cum sa fac ca sunt disperat,primaria a acordat autorizatii si nu s-a interesat de desfasurarea constructiei.Terasa am cedat-o la notar cu semnaturile locatarilor,deci daca as face eu ceva fac pe proprietatea lor eu nu pot beneficia V a rog ajutati-ma!
Astazi am fost chemati pe rand la biroul resurse umane unde trebuia sa ni se dea salariile si pachetele cadou de Craciun ,aici am primit sa semnam 2 cereri tip de concediu fara plata si una de concediu de odihna,numai numele si semnatura ca restul vor completa ei.Este normal si legal?Ce urmeaza?
Răspuns la discuția Vanzare auto
De semnat a semnat sotia mea ca vanzator pe al doilea contract masina fiind numai pe numele meu.Am luat legatura telefonic cu acest prim cumparator si s-a cam aprins zicandu-mi ca , -domnule ti-am dat banii am luat masina ai radiat-o din evidentele fiscale,iar eu daca vreau sa o inmatriculez in alt judet care e problema,intreaba la birourile de acte si vei vedea ca asa se procedeaza si asa fac multi si nu ma mai deranja atata -.Ceea ce ma framanta e ca au ramas doua exemplare din primu contract la el .Va multumesc pentru ajutor!
Discuție Vanzare auto
Am vandut un autoturism unei persoane incheind contract de vanzare cumparare la un birou acte auto.In momentul cand sotia mea a mers la primarie sa puna stampila pe fisa de inmatriculare si sa scoata certificat fiscal,cumparatorul a fost gasit cu mai multe masini in evidenta,si oricum a fost solicitat de cea de la birou sa fie prezent si el deoarece suntem din aceeasi localitate.El stiind de problema de la primarie a fost la un biro de acte auto si a mai facut un contract de vanzare cumparare intre mine si un frate din judetul vecin, fara a fi eu si cumparatorul prezenti,el avand toate datele mele din contractul initial ,urmand sa o inmatriculeze pe numele fratelui,contract cu care a venit repede la primarie,si am
pus stampila pe fisa de inmatriculare aferenta la acest contract dupa care i-a inmanat-o impreuna cu certificatul fiscal.Din nestiinta si imprudenta ,sotia mea nu i-a cerut contractul initial ca sa-l distruga acesta ramanand la dansul,iar cand i l-am cerut a zis ca l-a rupt dar nu cred asta .Ar putea sa-mi creeze probleme de genul masina vanduta de doua ori,va rog sa ma ajutati!