avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 799 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediu fara plata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediu fara plata

Astazi am fost chemati pe rand la biroul resurse umane unde trebuia sa ni se dea salariile si pachetele cadou de Craciun ,aici am primit sa semnam 2 cereri tip de concediu fara plata si una de concediu de odihna,numai numele si semnatura ca restul vor completa ei.Este normal si legal?Ce urmeaza?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:57, 23 Decembrie 2010
sa completeze ei ce au de completat si apoi va mai ganditi dvs daca semnati sau nu
NU este normal, aceste cereri la faceti dvs si le depuneti la angajator ...nu semnati astfel de cereri decat daca la completati dvs si daca este manifestarea dvs de vointa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisie varg varg Buna, O cerere de incetare a activitatii cu art.55 lit b si un act aditional conform caruia compania imi ofera salarii compensatorii - odata semnate ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna blackjack blackjack Cine trebuie sa aprobe cererea de concediu de odihna a unui functionar public si in cat timp de la depunerea acestei cereri? (vezi toată discuția)
Amânarea acceptării demisiei de către angajator andreeapuscasu andreeapuscasu Bună ziua, Am și eu o mică problemă la actualul loc de muncă. Așa cum am discutat de comun acord (fără se semnăm însă ceva), urma să îmi dau ... (vezi toată discuția)