Din ce am discutat cu cei de la HR, au recunoscut ca plafonul salaraial a fost aliniat cu ceea ce ofera competitia pe piata muncii din punct de vedere salarial. Salariul meu a crescut cu acele minuscule cresteri salariale anuale, dar sa angajezi pe aceeasi pozitie oameni noi cu salariu dublu, simt ca firma incearca sa te oblige sa iti dai demisia fortat,, un fel de concediere tacita.
In cazul meu mai sunt cam 60% dintre colegi.
În cadrul companiei (privată) grila salarială a fost modificată.
Am încercat să vorbesc cu superiorul despre echivalarea grilei salariale (a mea încă este din 2009) dar am fost refuzat și îndrumat către HR.
Cei de la HR au recunoscut ca grila a fost actualizată dar firma nu poate echivala grila salarială și nici renegocierea salariului nu este posibilă în firma.
Ce pot face în acest caz?
Ma bag si eu in seama pentru simplul motiv ca si eu sun diabetic insulino-dependent.
Momentan lucrez in ture ( de 5 luni) si managerul meu mi-a cerut sa fac un control pe lucrul in ture.Nu am complicatii si analizele au iest toate perfecte.Problema de care imi este mie teama, sa nu primesc un refuz din parte celor de la CMU sa nu lucrez in ture.Atata timp cat iti tii regimul si diabetul sub control nu vad care este impedimentul de a lucra in ture. Vreau sa stiu daca exista vreo lege care sa-mi interzica acest lucru.Nu de alta dar cei de la CMU lasa de dorit (nu ma intereseaza parerea personala a doctorului, ci doar ce zice legea, concret)