avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 796 soluții astăzi
Forum Activitate Biro

Activitate Biro

Va rog frumos ajutatimi sa-mi spuneti ce trebuie sa fac ca am facut cel mai mare greseala ca am angajat la o firma neserioasa si mai mult am devenmit si administratorul firmei. Din cauze personale am plecat de la firma, dar titlul de administrator a ramas pe numele meu. Am auzit ca decizia (demisia) ce am in mana pot sa ma duc la tribunal si cu acest act pot sa rup legatura, adica nu o sa mai fiu administrator. Spuneti-mi si mie daca acest lucru este adevarat si daca este atunci ce trebuie sa fac ca sa obtin libertatea si fara legatur fata de firma acccea.
Răspuns la discuția Incetare contract de munca
Este o prblema daca sunt singurul administrator si firma este o firma de specialitate care a necesitat un administrator cu un atestat specific pentru acest specializare. Cum pot sa demisionez si plec cat mai repede de la acest firma.Ma ajuta daca de doua luni nu am primit salariu?
Răspuns la discuția Incetare contract de munca
Actualmnte sunt Administratorrul firmei, Si desfacerea pur si simplu a contractului de munca nu mai sunt nici administrator, numai atat trebuie sa fac sa dau demsia si gata nu trebuie si alte hartii?
Am o problema foarte delicata. Inceputul anului am fost angajat la o firma de specialitate, dar ca eiau avut nevoie de un iginer si pentru un atestat de specialitate cum este si firma am facut atestatul. Dupa cateva luni din cauza legi eu trebuia sa fiu Administratorul firmei. Am semnat trei feluri de foi : ca o sa fiu administratorul firmei, ca nu am participat nici un grupaj de terorism si nici no sa fac, si fac tot posibilul ca angajati o sa primeasca tot ca sa indeplineasca securitatea munci. Am un contract de munca nedeterminata. Intrebaream mea este ca vreau sa plec de la acest firma, dar ce trebuie sa fac si ce acte trebuie sa rezol ca sa termin toate legatura cu firma corespunzatoare. Va rog frumos daca puteti sa ma ajutati este un lucru bine venit.
Multumesc atentia acordata.
Răspuns la discuția Buna Ziua
Chiar problema este ca lucrez legal si in afara de contractul de munca nu am semnat nici un act doar doua hartii(ca am luat banii pentru deplasare, diurna).Da plateste pentru luna anterior, dar eu inca n-am peimit nimic, chiar lucrez in ore suplimentare si am si lucrat in duminica. Este vorba de o firma care are 400 de angajati nu cred ca are probleme cu bani si angajeaza oamane aproape in fiecare zi in ultima vreme.
Discuție Buna Ziua
Nu va suparati ca scriu gresit, dar am o intrebare. Am terminat facultatea in anul trecut si am angajat in anul aceasta prima oara la 18 ianuarie(pe termen nelimitat). Si inca nu am primit nici un salariu. Plata salariul e in fiecare luna la data de 25. Deja a trecut doua luni si nu am primit nimic. Ce pot sa fac (ca unde lucrez e fost politist de rand inalt si are multe cunostinte la tribunal)?Va rog cineva sa ma ajute cu ideei sau lucruri concrete. Multumesc.