avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 902 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Incetare contract de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Incetare contract de munca

Am o problema foarte delicata. Inceputul anului am fost angajat la o firma de specialitate, dar ca eiau avut nevoie de un iginer si pentru un atestat de specialitate cum este si firma am facut atestatul. Dupa cateva luni din cauza legi eu trebuia sa fiu Administratorul firmei. Am semnat trei feluri de foi : ca o sa fiu administratorul firmei, ca nu am participat nici un grupaj de terorism si nici no sa fac, si fac tot posibilul ca angajati o sa primeasca tot ca sa indeplineasca securitatea munci. Am un contract de munca nedeterminata. Intrebaream mea este ca vreau sa plec de la acest firma, dar ce trebuie sa fac si ce acte trebuie sa rezol ca sa termin toate legatura cu firma corespunzatoare. Va rog frumos daca puteti sa ma ajutati este un lucru bine venit.
Multumesc atentia acordata.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:27, 3 Decembrie 2010
pentru ca inteleg ca aveti c.i.m. pe perioada nedeterminata pva puteti da demisia art. 79 c. mun...
Dati-va demisia.
Sau puteti desface contractul de munca prin acordul partilor.
Ultima modificare: Joi, 2 Decembrie 2010
Daniel Coman, Avocat
Actualmnte sunt Administratorrul firmei, Si desfacerea pur si simplu a contractului de munca nu mai sunt nici administrator, numai atat trebuie sa fac sa dau demsia si gata nu trebuie si alte hartii?
Ultima modificare: Vineri, 3 Decembrie 2010
Biro, utilizator
Aveti posibilitatea de a :
1. solicita incetarea c.i.m. cu acordul partilor , art.55 lit.b C.mun.
2. de a denunta unilateral încetarea contractului individual de muncă, prin demisie, conf. art.79 C.mun.
Este o prblema daca sunt singurul administrator si firma este o firma de specialitate care a necesitat un administrator cu un atestat specific pentru acest specializare. Cum pot sa demisionez si plec cat mai repede de la acest firma.Ma ajuta daca de doua luni nu am primit salariu?

Alte discuții în legătură

Demisie fara preaviz elena69 elena69 Va rog frumos sa-mi aratati si mie un model de demisie fara preaviz . Eu sant pana pe data de 10 . 01 in concediu de maternitate , pentru ca nu am cu cine sa ... (vezi toată discuția)
Demisie sau art. 55 "b" ? Amalia78 Amalia78 Buna ziua! La firma la care sunt angajata din oct.2006 nu s-au mai dat salariile din luna iulie a anului curent . Din zi in zi suntem mintiti ca \"maine\" vom ... (vezi toată discuția)
Demisie fara preaviz armaghedon armaghedon Buna ziua, Imi pot da demisia fara a respecta preavizul de 15 zile prevazut in c.i.m, si daca nu ce se poate intimpla in cazul in care o ... (vezi toată discuția)