avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 400 soluții astăzi
Forum Activitate sorin_bcn

Activitate sorin_bcn

Răspuns la discuția sarcina si platitor de PFA
Va multumesc mult pt raspuns.indemnizatia copilului pana la varsta de 2 ani,se calculaza in functie de venitul de la PFA,sau cum?si acesti bani de unde ii primeste?
Buna ziua,a-si avea si eu 2 intrebari.Sotia mea este gravida si are o mica afacere,ca si persoana PFA,in acest caz beneficeaza de acei bani de la stat?si daca da pe ce perioada.si a 2-a intrebare ar fi in cazul in care ea sa zicem ar naste in strainatate tot ar m-ai benefica de acesti bani?
Răspuns la discuția inregistrare la fortele de munca
Multumesc foarte mult pentru raspuns.Chiar credeti ca peste 30 de ani cineva imi va recunoaste mie adeverinta aceia?Ma gandeam ca poate m-ar putea lua acum in evidenta acolo la cartile de munca chiar daca nu lucrez momentan in Romania.
Buna ziua.a-si dori daca pote sa ma lamureasca si pe mine cineva.am lucrat in perioada 1999-2001 la jandarmeria din Timisoara, 2006-2010 legal in spania,iar acum a-si vrea sa trec anii de munca din ministerul de interne la cartile de munca de la civili.de la jandarmi mi sa dat o hartie care servea pe post de carte de munca.eu lucrez inca in spania dar a-si vrea sa mi se recunoasca si cei doi ani lucrati in tara.unde trebuie sa merg si ce sa cer?mentionez ca a-si dori cand va fi sa fie, pensia sa o iau din romania.multumesc