Va multumesc mult pt raspuns.indemnizatia copilului pana la varsta de 2 ani,se calculaza in functie de venitul de la PFA,sau cum?si acesti bani de unde ii primeste?
Buna ziua,a-si avea si eu 2 intrebari.Sotia mea este gravida si are o mica afacere,ca si persoana PFA,in acest caz beneficeaza de acei bani de la stat?si daca da pe ce perioada.si a 2-a intrebare ar fi in cazul in care ea sa zicem ar naste in strainatate tot ar m-ai benefica de acesti bani?
Multumesc foarte mult pentru raspuns.Chiar credeti ca peste 30 de ani cineva imi va recunoaste mie adeverinta aceia?Ma gandeam ca poate m-ar putea lua acum in evidenta acolo la cartile de munca chiar daca nu lucrez momentan in Romania.
Buna ziua.a-si dori daca pote sa ma lamureasca si pe mine cineva.am lucrat in perioada 1999-2001 la jandarmeria din Timisoara, 2006-2010 legal in spania,iar acum a-si vrea sa trec anii de munca din ministerul de interne la cartile de munca de la civili.de la jandarmi mi sa dat o hartie care servea pe post de carte de munca.eu lucrez inca in spania dar a-si vrea sa mi se recunoasca si cei doi ani lucrati in tara.unde trebuie sa merg si ce sa cer?mentionez ca a-si dori cand va fi sa fie, pensia sa o iau din romania.multumesc