avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 824 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... inregistrare la fortele de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

inregistrare la fortele de munca

Buna ziua.a-si dori daca pote sa ma lamureasca si pe mine cineva.am lucrat in perioada 1999-2001 la jandarmeria din Timisoara, 2006-2010 legal in spania,iar acum a-si vrea sa trec anii de munca din ministerul de interne la cartile de munca de la civili.de la jandarmi mi sa dat o hartie care servea pe post de carte de munca.eu lucrez inca in spania dar a-si vrea sa mi se recunoasca si cei doi ani lucrati in tara.unde trebuie sa merg si ce sa cer?mentionez ca a-si dori cand va fi sa fie, pensia sa o iau din romania.multumesc
Cel mai recent răspuns: sorin_bcn , utilizator 15:03, 4 Martie 2010
Adeverinta ce ati primit de la jandarmi tine loc de inscris pt cartea de munca si in momentul cand depuneti dosarul de pensionare se va calcula si acea vechime ce reiese din adeverinta.
Cele spuse de @bluelagoon sunt corecte.

Daca veti mai lucra cu carte de munca in Romania, puteti solicita angajatorului dvs sa va faca inscrisurile din adeverinta in carnetul de munca. Daca nu, pastrati adeverinta ptr ca va va fi de folos la dosarul de pensionare.
Multumesc foarte mult pentru raspuns.Chiar credeti ca peste 30 de ani cineva imi va recunoaste mie adeverinta aceia?Ma gandeam ca poate m-ar putea lua acum in evidenta acolo la cartile de munca chiar daca nu lucrez momentan in Romania.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar pensionare mariagradea mariagradea Buna seara, Doresc sa stiu daca pot sa mi depun dosarul de pensionare in Romania unde am lucrat pama in 1999 si in sept indeplinesc conditiile de pensionare, ... (vezi toată discuția)
Carte de munca digitalizata si dreptul la pensie pentru anii lucrati in romania nadox74 nadox74 Buna, Sunt plecat din tara de vreo 23 de ani si cum anii trec si e tot mai aproape virsta pensionarii mi-am adus aminte ca eu am o carte de munca cu vreo ... (vezi toată discuția)
Perioada lucrata in alt stat - pensie comunitara lilia capatina lilia capatina LUCREZ INTR-O FAMILIE IN SPANIA LEGAL SI COTIZEZ LA SEG.SOCIALA.AS VREA SA STIU DACA ACESTI ANI SE VOR CUMULA LA VECHIMEA IN MUNCA PENTRU PENSIA DIN ... (vezi toată discuția)