avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1144 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... DOSAR PENSIONARE
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

DOSAR PENSIONARE

Buna seara,
Doresc sa stiu daca pot sa mi depun dosarul de pensionare in Romania unde am lucrat pama in 1999 si in sept indeplinesc conditiile de pensionare, daca din 2013 am dobandit cetatenia spaniola? Am citit ca trebuie depus in tara de rezidenta, insa eu solicit pensia din Romania, ptr cea din Spania mai am de asteptat 5 ani si as vrea sa l depun personal in Romania.Multumesc!

Alte discuții în legătură

Pensie de urmas in spania eli1 eli1 locuiesc in Spania,sotul meu a decedat aici in aprilie 2011,primesc o pensie din partea statului Spaniol,dar nu este definitiva,dosarul a fost trimis de ... (vezi toată discuția)
Perioada lucrata in alt stat - pensie comunitara lilia capatina lilia capatina LUCREZ INTR-O FAMILIE IN SPANIA LEGAL SI COTIZEZ LA SEG.SOCIALA.AS VREA SA STIU DACA ACESTI ANI SE VOR CUMULA LA VECHIMEA IN MUNCA PENTRU PENSIA DIN ... (vezi toată discuția)
Pensie romania lucion lucion Buna ziua, ma numesc Lucian Nicolae,va rog frumos, as vrea sa stiu daca prin renuntarea la cetatenia romana odata ce se obtine cetatenia spaniola, pierd ... (vezi toată discuția)