avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1365 soluții astăzi
Forum Activitate Ioana_i84

Activitate Ioana_i84

Răspuns la discuția Fisa postului
Va multumesc mult!
Discuție Fisa postului
Buna ziua,
As dori sa stiu si eu cand si in ce conditii se poate modifica fisa postului si ce presupune asta (mariri salariale in functie de atributii, etc.)
Va multumesc!
Răspuns la discuția Reincadrare
Va multumesc mult pentru raspuns!
Răspuns la discuția Data iesirii la pensie
Va multumesc mult pentru raspuns!
Buna ziua,
Am o cunostinta nascuta pe 25 februarie 1955, care are vechime de 28 de ani in invatamantul liceal (si 4 ani de facultate la zi). Conform noii legi a pensiilor, ar putea iesi cumva la pensie? (ori la limita de varsta, ori anticipat)
Multumesc.
Discuție Reincadrare
Buna ziua,
Pana anul trecut, am ocupat functia de referent cu studii superioare, gradul III, in cadrul unei universitati. Anul acesta, conform noii legi a salarizarii, am fost reincadrate, atat eu cat si colega mea, pe postul de referent cu studii superioare, gradul II, dar cu salariul aferent gradului III. Nu era normal, ca, inaintand cu un grad, sa ni se ofere si salariul corespunzator acestuia?
De asemenea, as dori sa stiu daca procentul de 15% pentru salariul diferentiat se aplica la salariul de baza cu sporul de vechime inclus, sau nu?
Va multumesc.
Va multumesc pentru raspuns!
As avea nevoie de o lamurire: in cazul in care mama mea a iesit la pensie in luna august 2010, dupa 33 de ani de munca, avand pana in luna aprilie 2001 grupa II, va beneficia de majorarea pensiei conform legii 263/2010?
In anul 2008 am fost incadrata de catre UPG pe postul de referent de specialitate in invatamant, cu studii superioare, cu o perioada de proba de 30 de zile, depus astfel la ITM, pentru ca mai apoi sa constat ca in cartea de munca am fost incadrata pe post de referent simplu, cu perioada de proba 6 luni, neputand face parte din personalul didactic auxiliar. Mentionez ca atat eu, cat si colega mea, am lucrat pe post de cadru didactic, respectiv director comercial, inainte de octombrie 2008. Motivatia acestei diferente de incadrare a fost negasirea codului pentru referent simplu in COR. Multumesc anticipat.