avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 526 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Fisa postului
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Fisa postului

Buna ziua,
As dori sa stiu si eu cand si in ce conditii se poate modifica fisa postului si ce presupune asta (mariri salariale in functie de atributii, etc.)
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Ioana_i84 , utilizator 10:31, 4 Octombrie 2011
Puteti consulta informatiile de la adresa [ link extern ]
Va multumesc mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indeminzatie salariala sub nivelul fisei postului ocupat defcon defcon de 16 luni sunt numit prin decizie intr-o functie in care raspunderea si responsabilitatea poate ajunge pina la penal avind si oameni in subordine. intrebare ... (vezi toată discuția)
Fisa postului sindicalistul sindicalistul angajatorul poate modifica fisa postului ori de cate ori doreste???? mentionez ca sindicatul din unitate se opune iar unii salariati refuza sa semneze o ... (vezi toată discuția)
Acordarea consultantei juridice de catre un consilier Karmen_2 Karmen_2 Buna ziua As dori sa-mi spuneti daca un functionar public, absolvent al unei facultati de drept dar angajat pe functie publica de consilier poate acorda ... (vezi toată discuția)