avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 565 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... indeminzatie salariala sub nivelul fisei postului ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

indeminzatie salariala sub nivelul fisei postului ocupat

de 16 luni sunt numit prin decizie intr-o functie in care raspunderea si responsabilitatea poate ajunge pina la penal avind si oameni in subordine. intrebare daca cei numiti inaintea mea in aceiasi functie li se marea salarul cu pina la 2 mil lei vechi iar pe mine seful direct ma amina de 16 luni cu marirea salariala fara un motiv fiind numit prin decizie samnata de director si avind o noua fisa a postului CE POT SA FAC?????
Cel mai recent răspuns: FLORIN VASILIU , Consultant resurse umane 11:10, 19 Iunie 2010
Daca ati semnat o noua fisa a postului inseamna ca ati acceptat si noile atributii in aceleasi conditii salariale, daca nu ati semnat noua fisa a postului nu executati alte atributii care nu sunt prevazute in fisa postului in vigoare, puteti face si o sesizare ITM .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Retrogradare in reorganizare (rog raspuns urgent) PLiana PLiana Sunt Director de departament azi am fost chemata la Directiunea Generala si am fost anuntata ca voi fi retrogradata si in locul meu va veni un alt director ... (vezi toată discuția)
Alte atribuții responsabil sipp ResponsabilSSMTM ResponsabilSSMTM Bună ziua. Sunt singurul responsabil SSM (responsabil SIPP) într-o companie cu aproximativ 600 de angajați. Companie are organigramă cu direcție generală ... (vezi toată discuția)
Promisiune promovare ContSters304388 ContSters304388 buna ziua, Am o problema, si anume, in luna octombrie 2013, am fost chemata de directorul general pt. a mi se propune sa fiu promovata, din functia de ... (vezi toată discuția)