buna ziua,
Am o problema, si anume, in luna octombrie 2013, am fost chemata de directorul general pt. a mi se propune sa fiu promovata, din functia de secretara pe caree o ocupam, in cadrul unui alt departament, si anume cel de marketing, urmand , dupa promisiunile lui, sa mi se mareasca si salariul, conform viitoarei incadrari. Incepand cu luna aceea, am inceput efectiv munca in noul departament, in timp de o saptamana insusindu-mi toate cunostintele necesare desfasurarii lucrului pentru noul meu job. Important de precizat este ca pe ceea ce eu lucrez, isi da acceptul directorul general, ceea ce este echivalent cu recunoasterea faptului ca fac fata cu brio noilor atributii. Dar spre mirarea mea, este faptul ca salariul nu a fost modificat, functia la fel, niciun act aditional de semnat, fapt care m-a facut sa merg sa discut cu directorul. Raspunsul lui a fost ca nu m-a uitat, ast repetandu-se timp de 4 luni, am fost in luna aceasta, ianuarie la el, ca sa imi spuna ca cu 1 ian. voi semna actul aditional si sa ma intrebe daca sunt de acortd sa imi mai dea in plus ceva de lucru, am raspuns afirmativ, dar suntem in data de 27, si eu inca nu am actul aditional incheiat, salariul este acelasi cu cel din functia de secretara. Mentionez ca persoana angajata la reurse umane, mi-a spus ca dsirectortul nu a discutat nimic cu el pentru marirea de salariu, practic eu sunt intr-o mare dilema, ce urmareste acest om, si care sunt sansele legale ca eu sa pot obtine de la el ceva?Vreau sa mentionez ca nu exista acte semnate de mine pe aceasta perioada, singura dovada ca am lucrat in acel departament de 4 luni fara sa fiu platita corespunzator, fiin mail-urile, transmise catre el cu ceea ce lucram, si raspunsurile lui de "ok" date pe e-mail. Va rog sa imi dati curs la aceasta problema, deoarece este frustrant sa ti se promita ceva, tu sa iti indeplinesti noile sarcini f bine, dar salariul si functia ramananad aceleasi, doresc sa stiu legal cum pot proceda, ce pot face?
Cel mai recent răspuns:
ContSters304388 , utilizator
19:19, 28 Ianuarie 2014