ok sa zicem ca e neglijenta mea, dar fondurile alocate sunt pentru cresterea minorului, deci pentru minor.....ce vina are minorul ca parintii au fost neglijenti? pentru ca pana la urma e cel care este prejudiciat, el nu-si primeste banii....atunci nu s.ar putea gasi o solutie pentru recuperarea banilor?
In cazul in care am reinceput activitatea dupa 6 luni de CCC, respectiv de la 1 octombrie 2011, si desi am inregistrat la finante reinceperea activitatii dar mai putin la Agentia Nationala pentru Plati si Inspectie Sociala, am constatat ca nu mi se virau in cont suma de 500 de lei reprezentand stimultentul de insertie. Am formulat o cerere la ANPIS si mi s-a comunicat faptul ca nu pot beneficia de stimulentul de insertie incepand cu data de 01 octombrie 2011, ci cu data de 01.10.2012 data inregistrarii cererii. Am analizat prevederile legale si se mentioneaza faptul ca in cazul reinceperii activitatii trebuie comunicata o cerere catre ANPIS pentru a instiinta reinceperea activitatii, dar ma intreb, nu este nicio cale pentru recuperarea sumelor de bani? Ratiunea legiuitorului este aceea de a sanctiona minorul, avand in vedere ca sumele de bani sunt pentru cresterea minorului.... Aveti vreo idee cum s-ar putea recupera retroactiv stimulentul de insertie? Va multumesc
buna!
Pentru cei care au avut o caracterizare din partea facultatii, exista vreo caracterizare tip? daca ati putea sa-mi spuneti un model de caracterizare as fi recunoscator:) mersi si succes la invatat
apropo, din voineag mai sunt unele gresite... cel putin am gasit eu una, si am auzit si de la un prieten care a gasit si el cateva intrebari gresite, asa ca mare atentie si cu Voineag, trebuie ca raspunsurile sa le confruntam cu materia si sa nu invatam gresit din grile....
salutare! si eu m-am apucat de azi, sau cred ca de maine de invatat:) asa ca nu sunteti singurii care se apuca asa "tarziu" de invatat, apropo, este cineva care are anul asta si licenta? care e in ultimul an si se pregateste si pt inm?