Daca in noiembrie am dat examen de promovare in clasa,in decembrie am primit aviz de la ANFP,iar cu data de 30.04.2009 s-a aprobat in Consiliul Local promovarile noastre incepand cu data 01.05.2009 practil,legal in cartea de munca de cand apare modificarea pe noua functie?
deci pe langa sarcinile avute ca referent,agen comunitar ordine publica,s-au mai trecut inca doua sarcini in bataie de joc.adica controleaza,coordoneaza activitatea agentilor noi incadrati si cea de a doua aduce imbunatatiri activitatii politiei comunitare,atributii care nu se aplica pt. ca nu am cum.am vorbit cu cei din conducere astept sa vedem rezultatul,daca nu voi incerca sa scriu la ANFP.da-ti la ANFP la rapoarte si vezi vedea in urma controlului efectuat si alte nereguli Ploiesti
Lucrez la Politia Comunitara,serviciul Ordine Publica.Am absolvit Facultatea de Litere si Stiinte,specializarea Administratie publica.Am fost promovata pe functia de consilier,mi s-au dat 2 atributii in plus fata de ce aveam,dar fac aceleas lucru care il faceam inainte.Fisa postului prezinta stersaturi.ce pot face si cui sa ma adresez pentru a-mi exercita atributiile conform functiei de consilier