avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1100 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Politia Comunitara
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Politia Comunitara

Exista cineva care lucreaza la Politia Comunitara, a beneficiat de 7% din Legea cadru 330/2009?
Cel mai recent răspuns: gabita1 , utilizator 20:53, 11 Martie 2010
legea spune ca sporul e de pana la 7 %,deci poate ordonatorul de credite sa va acorde 0,5%....sindicatul sa va ajute,deci PROLEX
Dupa legile in vigoare acordarea indemnizatieide 7% pare legala. Din discutia purtata astazi inclusiv R.U. au confirmat acest lucru si asteptam sa se puna in aplicare. ( cica in locul sporului de antena care ne-a fost retras pe motiv ca nu reprezinta conditii vatamatoare- nu am reactualizat avizele)
Din cate am inteles lucrezi la politia comunitara. Te rog sa-mi comunici ce sporuri aveti incluse in salariu dupa legea unica.
Daca in noiembrie am dat examen de promovare in clasa,in decembrie am primit aviz de la ANFP,iar cu data de 30.04.2009 s-a aprobat in Consiliul Local promovarile noastre incepand cu data 01.05.2009 practil,legal in cartea de munca de cand apare modificarea pe noua functie?
Ultima modificare: Sâmbătă, 13 Martie 2010
gabita1, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Spor de antena pentru politia comunitara 1630817274794 1630817274794 Pana in luna decembrie 2009 am avut prins in fluturas sporul de antena de 10% si sporul de confidentialitate de 15 %. Cu noua lege in fluturas nu apar cele 2 ... (vezi toată discuția)
Salariul unui agent din politia comunitara lauricafarafrica lauricafarafrica Buna ziua , am intrat de curand in politia comunitara sector 4 si m-ar interesa de la ce salariu o sa plec avand in vedere ca sunt agent de politie comunitara ... (vezi toată discuția)
Promovare in clasa andi_clane andi_clane Functionar public referent III, grad superior treapta 1, salariu de bază 1054 + 25% vechime ,după examenul de promovare în clasă în ce grad şi ce salariu ... (vezi toată discuția)