avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 867 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... salariul unui agent din politia comunitara
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

salariul unui agent din politia comunitara

Buna ziua , am intrat de curand in politia comunitara sector 4 si m-ar interesa de la ce salariu o sa plec avand in vedere ca sunt agent de politie comunitara clasa III grad profesional asistent treapta de salarizare 3 . Multumesc :)
Cel mai recent răspuns: Cristian Radu , Consilier juridic 12:10, 15 Mai 2010
826 SB(cu sp. vechime de 10%) in care este inclus sp.25%;
15% daca aveti sp.cond deosebite
10% antena...
Cei 10% ca spor de antena nu se mai primesc, a ramas doar sporul de pana la 15% pentru conditii deosebite sau periculoase, acordat in baza legii 330/2009, cu conditia elaborarii unui regulament de acordare, avizat de Ministerul muncii si cel al finantelor publice.
De asemenea, conform deciziei ICCJ 37/2009, sporul de dispozitiv nu se mai acorda politiei comunitare...
Multumesc #-o
gresit. Decizia ICCJ nu interzice sporul ci doar da un ghid pt viitoarele procese.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Noul salariu dupa promovare sendysss sendysss Dupa promovarea in clasa din referent asistent, treapta de salarizare 2 ,in inspector , asistent, treapta de salarizare 2, am primit decizia primarului cu noul ... (vezi toată discuția)
Noua reincadrare si salariul de baza aferent....putin ajutor! mocutzy27 mocutzy27 buna ziua! noile legi ne au bagat in ceata pe toti cred.... am primit astazi o dispozitie cum ca se acorda 15% la salariul brut de incadrare insa imi scade de ... (vezi toată discuția)
Va solicit parerea !- lg 330/2009 straina straina secretarul unei primarii avind 10 vechime in munca , din care 2.3 luni in functia de secretar , se incadreaza conform lg 330/2009 in treapta 2 sau 1 de ... (vezi toată discuția)