Functionar public referent III, grad superior treapta 1, salariu de bază 1054 + 25% vechime ,după examenul de promovare în clasă în ce grad şi ce salariu trebuie să aibă. Mulţumesc frumos.
Referent de specialitate clasa II, gradul profesional principal.
Salariul de baza la nivelul anului 2009 fiind mai mic, dupa adaugarae a 5%, isi pastreaza salariul de 1.054 lei.
Propunerea celor de la resurse umane este de consilier, gradul asistent 1, tocmai motivand faptul ca majorarea cu max.5% a sal.de baza nu ajunge pana la suma de 1163 lei, necesara pt incadrarea pe principal 3.Este legal?
Parerea mea este ca ve-ti promova in consilier(inspector) clasa I grad profesional asistent , treapta de salarizare 1 .Referitor la salariu , vei ramane cu salariul avut conform art. 16 alin(2) din legea cadru.
Parerea mea este ca ve-ti promova in consilier(inspector) clasa I grad profesional asistent , treapta de salarizare 1 .Referitor la salariu , vei ramane cu salariul avut conform art. 16 alin(2) din legea cadru.
Am mai auzit aceasta parere, dar pe ce se bazeaza?
Un utilizator mi-a spus ca a avut recent un control de la ANFP si au solicitat incadrarea din clasa a III-a in clasa I:P