avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 781 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Fisa postului cu stersaturi
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Fisa postului cu stersaturi

Lucrez la Politia Comunitara,serviciul Ordine Publica.Am absolvit Facultatea de Litere si Stiinte,specializarea Administratie publica.Am fost promovata pe functia de consilier,mi s-au dat 2 atributii in plus fata de ce aveam,dar fac aceleas lucru care il faceam inainte.Fisa postului prezinta stersaturi.ce pot face si cui sa ma adresez pentru a-mi exercita atributiile conform functiei de consilier
Cel mai recent răspuns: gabita1 , utilizator 20:17, 5 Martie 2010
Fisa postului constituie anexa la dispozitia / decizia de promovare pe post , in cazul promovarii aceasta trebuind completata cu noi atributii pentru justificarea noii incadrari . Faptul ca exemplarul detinut de tine prezinta stersaturi nu este relevant , intrucat nu poti indeplini toate sarcinile incluse in fisa postului , ci doar pe cele pe care seful ierarhic ti le solicita . In opinia mea nu se poate invoca reaua vointa a angajatorului pt. ca acesta putea foarte bine sa gaseasca tertipuri de a intarzia sau chiar a u te promova . Solutia este , in opinia mea , sa aveti o discutie pe cu persoana / persoanele care va coordoneaza activitatea
deci pe langa sarcinile avute ca referent,agen comunitar ordine publica,s-au mai trecut inca doua sarcini in bataie de joc.adica controleaza,coordoneaza activitatea agentilor noi incadrati si cea de a doua aduce imbunatatiri activitatii politiei comunitare,atributii care nu se aplica pt. ca nu am cum.am vorbit cu cei din conducere astept sa vedem rezultatul,daca nu voi incerca sa scriu la ANFP.da-ti la ANFP la rapoarte si vezi vedea in urma controlului efectuat si alte nereguli Ploiesti
Ultima modificare: Sâmbătă, 6 Martie 2010
gabita1, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Promovare functionar public 2010 kormi kormi Buna ziua! Va prezint un caz: Angajat la o primarie comunala, referent III sup.I, cu o vechime de 20 ani la compartimentul de texe si impozite; Licentiat a ... (vezi toată discuția)
Funcționari publici. referent specialitate superior clasa iia-din ... gavrilescutraian6@gmail.com gavrilescutraian6@gmail.com Funcționari publici. Referent specialitate superior clasa IIa-din 2006(subinginer din 1988), 2008 absolvent master specialitatea studiilor necesare ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. ce se poate face sa promovez din clasa ii-a, in clasa ... vladilinca vladilinca Buna ziua. Ce se poate face sa promovez din clasa II-a, in clasa I-a/consilier superior? -angajat din 2006 referent specialitate superior(subinginer-15 ani ... (vezi toată discuția)