avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 915 soluții astăzi
Forum Activitate lorre_ioana

Activitate lorre_ioana

Buna ziua
Am moștenit un apartament cu 2 camere după moartea părinților, in urma succesiunii, sora mea renunțând la drepturile ei prin notariat. Pot dona acest apartament sorei mele ( cea care a renunțat) cu condiția că în cazul în care îl vinde să îmi de-a jumătate din bani?
Mulțumesc pentru răspunsuri
Răspuns la discuția Carte de munca
Multumesc mult pentru ajutor
in contractul de munca este trecuta functia de primitor distribuitor iar pentru functia de muncitor necalificat nu a mai fost incheiat nici un contract .

Se poate indrepta situatia in vreun fel ?

Persoana respectiva a lucrat ca vanzator la un patron iar acesta initial i- a trecut functia de lucrator comercial dupa care lucrand tot ca vanzator i-a trecut ca functie muncitor necalificat .Multumesc pentru ajutor
Discuție Carte de munca
Buna ziua.
As vrea sa stiu daca este legal ca in cartea de munca sa apara trecut de catre angajator un angajat ca fiind muncitor necalificat cu toate ca exista o diploma care sa ateste absolvirea unor cursuri de lucrator comercial. As dori sa aflu daca acest lucru poate dauna in vreun fel in viitor celui angajat, in momentul schimbarii locului de munca. Va multumesc anticipat.