avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 840 soluții astăzi
Forum Activitate coroianum

Activitate coroianum

Buna seara! Am primit un proces-verbal in care nu este trecut nici numele, nici prenumele vreunui agent constatator ( de la brigada de pol rutiera ,biroul autostrazi) Cum se face constatarea din oficiu a nulitatiii acestuia ? Precizez ca trebuie sa ma deplasez la Judecatoria Buftea. Multumesc.
Buna ziua! in urma unei sesizari facute la Baroul Bucuresti am primit o decizie prin care , citez : " In baza art.35 teza I din Legea 51/1995 si art.137 alin.(1) din Statutul profesiei de avocat ; DECANUL Baroului Bucurest : decide: 1. Se admite sesizarea petentului ( subsemnatul) si se dispune obligarea d-nei avocat ......... de a-i restitui onorariul in suma de........2.Compartimentul Secretariat - Cancelarie va comunica prezenta decizie petentului si avocatei. 3 In temeiul art.31 teza II-a din Legea nr.51/1995 coroborat cu art.76 alin (2) si art. 137 alin (3) din Statutul profesiei de avocat, prezenta decizie poate fi atacata la Consiliul Baroului B , in termen de 15 zile de la comunicare . " Aceasta decizie am primit-o postal in luna martie. Deoarece nu am nici un fel de idee de ce ar fi putut sa se intample intre timp ( o posibila contestatie sau atacare a deciziei Baroului...etc) va rog, in masura in care se poate sa imi raspundeti ce trebuie sa fac mai departe pentru a recupera suma platita in urma cu peste un an! Multumesc anticipat .