avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 282 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... decizie de obligare a restituirii onorariului avocatial
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

decizie de obligare a restituirii onorariului avocatial

Buna ziua! in urma unei sesizari facute la Baroul Bucuresti am primit o decizie prin care , citez : " In baza art.35 teza I din Legea 51/1995 si art.137 alin.(1) din Statutul profesiei de avocat ; DECANUL Baroului Bucurest : decide: 1. Se admite sesizarea petentului ( subsemnatul) si se dispune obligarea d-nei avocat ......... de a-i restitui onorariul in suma de........2.Compartimentul Secretariat - Cancelarie va comunica prezenta decizie petentului si avocatei. 3 In temeiul art.31 teza II-a din Legea nr.51/1995 coroborat cu art.76 alin (2) si art. 137 alin (3) din Statutul profesiei de avocat, prezenta decizie poate fi atacata la Consiliul Baroului B , in termen de 15 zile de la comunicare . " Aceasta decizie am primit-o postal in luna martie. Deoarece nu am nici un fel de idee de ce ar fi putut sa se intample intre timp ( o posibila contestatie sau atacare a deciziei Baroului...etc) va rog, in masura in care se poate sa imi raspundeti ce trebuie sa fac mai departe pentru a recupera suma platita in urma cu peste un an! Multumesc anticipat .
Cel mai recent răspuns: vasral , utilizator 09:17, 4 August 2011
simplu:notificati avocata si cancelaria despre suma datorata. Daca nu executa de buna voie,va adresati Judecatoriei in vederea obtinerii unui titlu executoriu, chemand in judecata avocata. Cred ca in doua termene lamuriti problema. Cu titlu executor va adresati unui executor judecatoresc,acesta stie ce are de facut.
Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avocat din oficiu Deni deni Deni deni Bună seara. Unde ,sau cu cine pot vb .Am nevoie de un Avocat din oficiu.Ptr un proces la jud Cornetu de divorț.Ce pot FC Va multumesc (vezi toată discuția)
Contestatie gabrielcartas gabrielcartas Pentru definitivi: fax la nr.
021/330.12.97 CONTESTATIE Subsemnatul CARTAS GABRIEL, candidat la examenul ... (vezi toată discuția)
Plangere impotriva activitatii avocatului diana22 diana22 in cazul in care vreau sa ma plang de activitatea defectuoasa a unui avocat ma adresez consiliului baroului sau decanului??/ daca depun gresit plangerea la un ... (vezi toată discuția)