avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 938 soluții astăzi
Forum Activitate geambasu adrian

Activitate geambasu adrian

bunica mai traieste,iar tatal meu mai are 3 frati.de 36 de ani locuim doar noi
as vrea sa anulez titlul actual si sa-l fac pe numele tatalui meu * fiul lui floarea.am uitat sa mentionez terenul a fost al bunicului.cum a putut sa pretinda TP in timp ce ea era divortata de geambasu si nu mai locuia aici???????
buna ziua!am o problema pe care sper sa o lamuresc.locuiesc undeva in jud giurgiu.titlul de proprietate al locuintei este pe numele bunicii mele.geambasu floarea.sa va explic. bunica a divortat de bunicu geambasu alexandru in 1960 dupa care a revenit la numele ei matei floarea.intre timp s-a recasatorit si a chemat-o dobrin floarea.in 1973 a murit bunicul alexandru de care era divortat.iar in 2002 a fost eliberat TP pe numele geambasu floarea.e normal? va multumesc!!!!!!!!!!
Răspuns la discuția TITLU DE PROPRIETATE
bunicul adevarat nu mai traieste.a murit in 1973,iar pamantul a fost al lui
Răspuns la discuția TITLU DE PROPRIETATE
am fost acum la primarie si am vb cu primarul.am facut o cerere pentru eliberara de istoric fiscal pt a invoca uzucapiunea daca este tatal meu trecut pe rol de 30 de ani.am procedat corect?va multumesc
Răspuns la discuția TITLU DE PROPRIETATE
as dori sa obtin titlu de proprietate pe numele tatalui meu
Răspuns la discuția TITLU DE PROPRIETATE
bunica nu prea e de acord.problema e ca tatal meu , fiul bunicii de care vb este foarte bolnav si cred ca dupa :( osa fie cam greu
Răspuns la discuția TITLU DE PROPRIETATE
sa va explic mai bine.bunica a divortat in 1960 de bunicu geambasu dupa care si-a luat numele ei de matei floarea.intre timp sa recasatorit si porta numele de dobrin iar in 2002 a fost eliberat TP pe numele geambasu floarea.nu este cumva nul?
Răspuns la discuția TITLU DE PROPRIETATE
nu a decedat. titlul este la noi , dar pe numele mentionat
in dimineata asta o sa merg la primarie sa vad ce pot rezolva.e binesa arat titlul pe numele bunicii?
buna ziua! locuiesc undeva in jud giurgiu de 26 de ani ,iar parintii mei de 36.titlul de proprietate este pe numele bunicii [ Geambasu floarea].intre timp sa recasatorit [dobrin floarea] . in toti acesti ani nu a locuit nici o zi la noi.cum se poate schimba titlul de proprietate va rog? *fara succesiune .in afara de metoda prin uzucapiune mai exista alta? MULTUMESC!!!!!