avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 580 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... TITLU DE PROPRIETATE
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

TITLU DE PROPRIETATE

buna ziua! locuiesc undeva in jud giurgiu de 26 de ani ,iar parintii mei de 36.titlul de proprietate este pe numele bunicii [ Geambasu floarea].intre timp sa recasatorit [dobrin floarea] . in toti acesti ani nu a locuit nici o zi la noi.cum se poate schimba titlul de proprietate va rog? *fara succesiune .in afara de metoda prin uzucapiune mai exista alta? MULTUMESC!!!!!
Cel mai recent răspuns: geambasu adrian , utilizator 16:12, 5 Martie 2010
nu inteleg nimic din mesaj:
bunica are un TP pe numele de geambasu, ulterior s-a recasatorit si poarta numele de dobrin.
bunica a decedat?
nu a decedat. titlul este la noi , dar pe numele mentionat
in dimineata asta o sa merg la primarie sa vad ce pot rezolva.e binesa arat titlul pe numele bunicii?
Ultima modificare: Vineri, 5 Martie 2010
geambasu adrian, utilizator
pai nu prea vad ce o sa rezolvati, dansa este proprietara pe acel/acele terenuri.
poate luati in coniderare varianta unei donatii, contract de intretinere cu bunica, daca si dansa este de acord.
sa va explic mai bine.bunica a divortat in 1960 de bunicu geambasu dupa care si-a luat numele ei de matei floarea.intre timp sa recasatorit si porta numele de dobrin iar in 2002 a fost eliberat TP pe numele geambasu floarea.nu este cumva nul?
bunica nu prea e de acord.problema e ca tatal meu , fiul bunicii de care vb este foarte bolnav si cred ca dupa :( osa fie cam greu

Alte discuții în legătură

In ce conditii e nul un titlu de proprietate? geambasu adrian geambasu adrian buna ziua!am o problema pe care sper sa o lamuresc.locuiesc undeva in jud giurgiu.titlul de proprietate al locuintei este pe numele bunicii mele.geambasu ... (vezi toată discuția)
Uzucapiuni CostelIosub CostelIosub Sunt mostenitoarea unui parinte care a decedat in 2006. In 1959 tatal meu a construit o casa pe pamantul tatalui. In 1961 a fost inscrisa in registrul ... (vezi toată discuția)
Uzucapiuni ContSters127432 ContSters127432 In anul 1959 tatal meu , actualmente decedat,a construit o casa de locuit cu suprafata utila de 48 mp.,un grajdi si anexe pe o suprafata de teren de 600 mp. ... (vezi toată discuția)