avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 449 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... TITLU DE PROPRIETATE
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

TITLU DE PROPRIETATE

buna ziua! locuiesc undeva in jud giurgiu de 26 de ani ,iar parintii mei de 36.titlul de proprietate este pe numele bunicii [ Geambasu floarea].intre timp sa recasatorit [dobrin floarea] . in toti acesti ani nu a locuit nici o zi la noi.cum se poate schimba titlul de proprietate va rog? *fara succesiune .in afara de metoda prin uzucapiune mai exista alta? MULTUMESC!!!!!
Cel mai recent răspuns: geambasu adrian , utilizator 16:12, 5 Martie 2010
Inainte de arunca cu banii pe geam (daca socotim numai taxa de timbru) stati si dvs. de vorba cu un avocat cu hartiile in fata.

Mie imi pare ca problema dvs. e un pic mai imbarligata decat pare la prima vedere.

Bunicul traiste? (ala adevarat, primul barbat al buncii)?
Traia in 1991?
Al cui era de fapt pamantul care apare acum pe titlul buncii?
Era al ei sau era, te pomenesti, al bunicului? (de la cine a fost luat la CAP)?
Daca era al ei, atunci e in ordine (punandu-se doar problema de modificare a numelui).
Daca era al domnului Geambasu ...atunci intrebarea intrebatoare este cum a ajuns nevasta lui divortata sa pretinda pamantul acela.
Si tot asa = sunt intrebari gramada care necesita raspuns inainte de a ... va afla in treaba cu vreo actiune pe rolul instantelor.

E incomparabil mai ieftina o consulanta pe langa niste bani pe care ma tem ca va pregatiti ...sa-i aruncati de-aiurea pe aratura.
N-are nici o treaba uzucapiunea cu povestea asta.
Ultima modificare: Vineri, 5 Martie 2010
romascanu, moderator
bunicul adevarat nu mai traieste.a murit in 1973,iar pamantul a fost al lui

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In ce conditii e nul un titlu de proprietate? geambasu adrian geambasu adrian buna ziua!am o problema pe care sper sa o lamuresc.locuiesc undeva in jud giurgiu.titlul de proprietate al locuintei este pe numele bunicii mele.geambasu ... (vezi toată discuția)
Uzucapiuni CostelIosub CostelIosub Sunt mostenitoarea unui parinte care a decedat in 2006. In 1959 tatal meu a construit o casa pe pamantul tatalui. In 1961 a fost inscrisa in registrul ... (vezi toată discuția)
Uzucapiuni ContSters127432 ContSters127432 In anul 1959 tatal meu , actualmente decedat,a construit o casa de locuit cu suprafata utila de 48 mp.,un grajdi si anexe pe o suprafata de teren de 600 mp. ... (vezi toată discuția)