buna ziua!am o problema pe care sper sa o lamuresc.locuiesc undeva in jud giurgiu.titlul de proprietate al locuintei este pe numele bunicii mele.geambasu floarea.sa va explic. bunica a divortat de bunicu geambasu alexandru in 1960 dupa care a revenit la numele ei matei floarea.intre timp s-a recasatorit si a chemat-o dobrin floarea.in 1973 a murit bunicul alexandru de care era divortat.iar in 2002 a fost eliberat TP pe numele geambasu floarea.e normal? va multumesc!!!!!!!!!!
titlul e valabil.. nu e vina autoritatilor ca bunica nu a dus acte care sa ateste schimbareade nume al ei..nu e capat de tara, se poate opera translatia proprietatii si cu ala asa cum e dar e de preferat sa o faceti cat inca mai traieste bunica
as vrea sa anulez titlul actual si sa-l fac pe numele tatalui meu * fiul lui floarea.am uitat sa mentionez terenul a fost al bunicului.cum a putut sa pretinda TP in timp ce ea era divortata de geambasu si nu mai locuia aici???????
in mod normal titlul de proprietate se elibereaza pe numele proprietarului in viata sau pe numele autorului daca a decedat si cu inscrierea mostenitorilor.
Din ceea ce spuneti dvs., faptul ca titlu de proprietate a fost eliberat pe numele buncii decedate nu este anormal daca dansa figura in registrul agricol sau daca a formulat cerere de reconstituire a dreptului de proprietate, gresit este numele de familie, dar asta nu inseamna ca nu se poate face rectificarea titlului.
Titlu de proprietate
ana-cer
Buna ziua,
as dori sa ma lamuriti, daca se poate, despre modul de completare al unui titlu de proprietate al socrului meu, eliberat in 2002 pe baza Legii ... (vezi toată discuția)