avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1928 soluții astăzi
Forum Activitate amaya_maya2004

Activitate amaya_maya2004

buna ziua!vreau sa va intreb cum se procedeaza cand iti vine un mandat de arestare european!sotul meu a primit asa ceva din franta dar problema este k el nu a avut nici un proces acolo si nu a fost condamnat!avocatul nostru a zis k o sa il trimita cu avion acolo, el fiind arestat aici cu o pedeapsa de 7 luni! va rog frumos da ti mi un sfat ce as putea face in situatia asta?astept raspuns!va mutumesc!
Răspuns la discuția eliberarea conditionata
multumesc pt raspuns! dar cine trebuie sa faca cererea de eliberare conditionata daca nu el??mai spueti-mi ceva dupa cele 6 luni executate dintr-un an se poate sau si mai devreme se poate face eliberarea conditionata??
VA MULTUMESC
Răspuns la discuția eliberarea conditionata
va multumesc pt raspuns!iar cand va executa 6 luni din pedeapsa avand si castig pt k el vrea sa iese si la munca va putea face cererea de eliberare conditionata,nu?credeti ca ar fi posibil sa fie aprobata??
va rog sa imi raspundeti!!
buna ziua!am si eu o intrebare pt dvs ,sotul meu are 2 procese la care are 7luni la unul si la celalalt are 1an pt furt iar luna aceasta se termina recursul si avocatul ii va face contopirea dosarelor si va ramane la pedeapsa de un an!va rog sa imi spuneti si mie daca el poate beneficia de eliberarea conditionata si dupa cat timp putem face aceea cerere el are executat 2luni deja din pedeapsa si este in penitenciar! va multumesc mult!