avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 470 soluții astăzi
Forum Activitate roxanaana

Activitate roxanaana

Răspuns la discuția carte funciara
in contractul de ipoteca este trecuta suprafata de 1900.nu este trecuta nici cladirea respectiva.dar eu nu ramin fara nici un act pe acea suprafata.
va multumesc
Discuție carte funciara
buna seara
am si eu o problema si doresc daca se poate un raspuns
am cumparat o locuinta cu ipoteca.nu am mai reusit din cauza unor probleme financiare sa mai achit ratele la zi.se va scoate locuinta la vinzare-banca-.intrebarea este;terenul si locuinta este de o suprafata de 2300,iar in acte este trecuta ,chiar si in cartea funciara,o suprf. de 1900.vreau sa pastrez diferenta aceea de teren deoarece pe ea am construit o mica cladire unde locuiesc momentan.este posibil.
va multumesc
Răspuns la discuția TEREN ARABIL
SUCCESIUNEA A AVUT LOC ATIT EU SI MAMA AM CEDAT PARTILE FRATELUI

Discuție TEREN ARABIL
buna ziua
va rog sa ma indrumati cum sa procedez in problema urmatoare;
in anul 1999 tatal meu a cumparat un ha de teren arabil de la o persoana.
conf titlului de proprietate pe care il avea doamna.
sa intocmit un proces verbal de vinzare cumparare de mina
sa achitat o parte din bani urmind ca a doua parte sa fie achitata in anul 2001.
pe data de 27.04.2001 sa achitat si suma datorata si sa intocmit chitanta de mina cu martori.am primit si titlul de proprietate al pamintului de la persoana respectiva.
doamna fiind unica mostenitoare.
in anul 2004 doamna a decedat .
in anul 2007 a decedat si tatal meu.
intrebarea mea este cum se procedeaza pentru a intocmi titlul de proprietate pe acest terenpe numele meu deoreca eu lam lucrat de atunci si pina in prezent si este tot pe numele doamnei(ACTUL)
VA MULTUMESC
Răspuns la discuția condamnare
nu am utilizat nici o cale de atac,as vrea sa imi dati mai multe detalii referitor la aceasta ,
multumesc
Răspuns la discuția condamnare
nu am incercat sa fac nimic pentru ca am aflat recent ca se poate ceva.ce ar trebui sa fac?cum sa incep si daca se poate rezolva fara venirea mea in tara pana la solutionare
Discuție condamnare
in 2006 am fost condamnat la 1 an de inchisoare cu executare pentru circulatia pe drumurile publice fara permis de conducere si sub influenta bauturilor acoolice.
de atunci sunt plecat din tara.
intrebarea mea este daca exista vreao forma de a transforma aceasta pedeapsain amenda(indiferent de care)
am auzit ca se poate dar as vrea o parere specializata daca se poate,ptr ca imi doresc sa revin in tara dar nu vreau sa ajung la inchisoare.in speranta ca imi veti raspunde va multumesc anticipat si astept raspunsul pe forum sau pe nerutufrumos@yahoo.com