avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 800 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... carte funciara
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

carte funciara

buna seara
am si eu o problema si doresc daca se poate un raspuns
am cumparat o locuinta cu ipoteca.nu am mai reusit din cauza unor probleme financiare sa mai achit ratele la zi.se va scoate locuinta la vinzare-banca-.intrebarea este;terenul si locuinta este de o suprafata de 2300,iar in acte este trecuta ,chiar si in cartea funciara,o suprf. de 1900.vreau sa pastrez diferenta aceea de teren deoarece pe ea am construit o mica cladire unde locuiesc momentan.este posibil.
va multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters97658 , utilizator 20:23, 13 Martie 2010
da.. dar mai bine individualizati prin gard diferenta de teren
Inteleg ca diferenta de 400mp teren nu sunt intabulati.Atunci ar fi mai bine sa intabulati si suprafata aceea de teren ca sa nu ramaneti fara ea.Banca nu are cum sa vanda mai mult decat are inscris in C.F.Dar ar fi mai bine sa cititi contractul de ipoteca.
in contractul de ipoteca este trecuta suprafata de 1900.nu este trecuta nici cladirea respectiva.dar eu nu ramin fara nici un act pe acea suprafata.
va multumesc
Cautati un expert topograf care sa va ajute sa intabulati si acea suprafata, asta cat mai repede .Asa cum va mai sugerat cineva imprejmuiti acea siprafata separat.
ca sa va peti intabula aceea suprafata de 400 mp va trebuie si un titlu, titlu pe care dvs nu il aveti.
cum veti spune ca ati dobandit acesti 400mp?!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre propritate si atacarea titlului de proprietate corab00 corab00 Suntem intabulati conform unui titlu de proprietate . Exista un contract de vinzare cumparare intre tata si fiu prin care tatal vinde fiului constructiile ... (vezi toată discuția)
Dobandire proprietate barbie_86 barbie_86 In anul 1983,bunicii ei au cumparat de la un proprietar,(acum revenindu-mi mie conform cetificatului de mostenitor)un imobil compus din teren in suprafata de ... (vezi toată discuția)
Contract vanzare-cumparare teren, va rog ajutor samy64 samy64 buna ziua va rog ajutati-ma .Mama mea a vandut un teren ingradit in suprafata de 2000mp situat in extravilanul municipiului Sighisoara la data de 08.mai .2006. ... (vezi toată discuția)