avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 758 soluții astăzi
Forum Activitate nycoleta

Activitate nycoleta

Sunt angajata in invatamant,in unitate a venit o instintare de restructurare (1/2 norma)adresata unitatii. Am semnat de primire a instintarii aceste lucruri s-au petrecut in 26 februarie suntem in luna aprilie si directorul nu a emis o decizie de restructurare a postului meu.Este adevarta ca in acest caz instintarea devina nula?
Am castig de cauza in instanta in acest caz?Sau cui trebuie sa ma adresez?:-/
Inepand cu data de 1 martie mi sa redus norma la jumate.Lucrez intr-o institutie de stat intr-o scoala pe postul de secretar. In aceasta scoala se functioneaza intr-un singur schimb.Am solicitat program de lucru intre orele 8-12 program care nu a fost acceptat de catre directorul unitatii scolare dorind sa imi faca program intre orele 12 - 16 , desi la ora 14 se termina tot programul.Am solicitat programul sus mentionat intrucat cu data de 8 martie mi-am gasit un part - time cu program intre orele 13-17.Am instintat si directiunea insa programul de lucur a ramas neschimbat. desi am solicitat in scris revizuirea programului, cererii mele am anexat si adresa de la unitaea ce doreste sa ma angajeze tot cu program partial intre orele 13-17.Mentionez ca programul d elucru intre orele 12-16 nu imi da posibilitatea de a-mi gasi vreodata vreun alt loc de munca.Mentionez ca sunt unic intretinator de familie am in crestere un copil in varsta de 10 ani.Chiar nu am nici un drept ca si angajat?
Ce pot face?
Noul domnul Director doreste cu tot dinadinsul ca eu sa imi dau demisia din functia ce o detin de 15 ani:(