avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 680 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Stabilirea programului de lucru
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Stabilirea programului de lucru

Inepand cu data de 1 martie mi sa redus norma la jumate.Lucrez intr-o institutie de stat intr-o scoala pe postul de secretar. In aceasta scoala se functioneaza intr-un singur schimb.Am solicitat program de lucru intre orele 8-12 program care nu a fost acceptat de catre directorul unitatii scolare dorind sa imi faca program intre orele 12 - 16 , desi la ora 14 se termina tot programul.Am solicitat programul sus mentionat intrucat cu data de 8 martie mi-am gasit un part - time cu program intre orele 13-17.Am instintat si directiunea insa programul de lucur a ramas neschimbat. desi am solicitat in scris revizuirea programului, cererii mele am anexat si adresa de la unitaea ce doreste sa ma angajeze tot cu program partial intre orele 13-17.Mentionez ca programul d elucru intre orele 12-16 nu imi da posibilitatea de a-mi gasi vreodata vreun alt loc de munca.Mentionez ca sunt unic intretinator de familie am in crestere un copil in varsta de 10 ani.Chiar nu am nici un drept ca si angajat?
Ce pot face?
Noul domnul Director doreste cu tot dinadinsul ca eu sa imi dau demisia din functia ce o detin de 15 ani:(
Cel mai recent răspuns: pacurariu maria , utilizator 23:09, 6 Martie 2010
Este clar un abuz al directorului,eu lucrez tot cu 1/2 norma de 20 de ani iar programul ma obligau sa-l am de dimineata!Acum ca sunt in conflict cu directoarea mi l-a stabilit dupa bunul ei plac!
Incercati sa vb cu cineva de la inspectorat sa va ajute sa-i explice directorului ca secretariatul lucreaza pentru profesori,elevi si inspectorat nu pentru femeile de servici care au programul de dupaamiaza!NU fac discriminare dar in invatamant dupa 12 mai gasesti in unitati doar femeile de serviciu si portarii!
Practic consiliul de administratie trebuie sa stabileasca programul personalului didactic auxiliar si nedidactic iar directorul sa dea decizia numai ca la noi totul e invers.........
Ce sa zic bafta si incercati sa sensibilizati ca alta izbanda nu vad in cazul d-voastra...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Regim timp de munca portari say say Au portarii o reglementare a timpului de munca diferita fata de ceilalti angajati? Daca da, care este aceea? say (vezi toată discuția)
Cine sta cu elevii care nu fac religie n80 n80 Buna seara, va scriu cu rugamintea de a-mi aduce niste lamuriri la ordinul privind ora de religie. Sunt invatatoarea unei clase a II- a, iar ora de religie e ... (vezi toată discuția)
Bacalaureat Florin1313 Florin1313 Salutare . De 3 zile , merg la fosta mea scoala pentru a-mi face rost de actele pentru dosarul inscrieri la bacalaureat . In prima zi , nu am fost lasat sa ... (vezi toată discuția)