avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 534 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Restructurata fara decizie in invatamnt
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Restructurata fara decizie in invatamnt

Sunt angajata in invatamant,in unitate a venit o instintare de restructurare (1/2 norma)adresata unitatii. Am semnat de primire a instintarii aceste lucruri s-au petrecut in 26 februarie suntem in luna aprilie si directorul nu a emis o decizie de restructurare a postului meu.Este adevarta ca in acest caz instintarea devina nula?
Am castig de cauza in instanta in acest caz?Sau cui trebuie sa ma adresez?:-/

Alte discuții în legătură

Concediere gravida mirela_cop mirela_cop Buna ziua. Sunt insarcinata, lucrez in invatamant, sunt titulara, iar anul acesta intru in reducere. Conform Codului Muncii, art. 60 un angajator nu poate ... (vezi toată discuția)
Restructurare post invatamant nicollungu nicollungu Buna seara, sunt (inca) angajata in invatamant ca si cadru didactic auxiliar cu o jumatate de norma. Ca urmare a tendintei de restructurare din sistem, ... (vezi toată discuția)
Lipsa fisa post pvsilviu pvsilviu Buna seara tuturor. Daca lucrez de 2 ani la o firma si nu am primit fisa postului ci doar cateva decizii. Pot fi declarate nule semnaturi ale mele pe ... (vezi toată discuția)