avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 607 soluții astăzi
Forum Activitate koro_ok_2004

Activitate koro_ok_2004

Deci in primu Rand Buna ziua tuturor celor care vizualizeaza acest subiect ,
Deci la noi de 3-4 zile ni sa oprit apa rece de catre apa nova iar azi de dimineata sa oprit si apa calda de catre radet ,chestia care este ? e ca nu exista alta sursa de apa fiind in bucuresti in spatele unui mall adica in spatele Libertty Mall in romania secolului XXI .
Acuma sa va zic si cauza ca nu exista actiune fara cauza ,
Cauza : Fostul administrator de bloc a facut o delapidare de fonduri de 2 miliarde lei vechi deci neplatind darile la furnizori acesta din urma sia sustras banii pe propria raspundere ,din cate am inteles eu nu detine nici un fel de proprietate iar la proces sa dispus ca aceasta sa plateasca lunar suma de 50 ron acuma daca facem un calcul matematic 50ron pe luna x cateva sute de anii sar putea sa acopere datoria , nu?
Intrebarea mea este urmatoarea : E voie ca intr-un bloc de locatari sa se opreasca apa potabila? din cate stiu eu un om are nevoie sa bea apa minim o data la 3 zile si asta ca sa nu moara ..... cui ar trebuii presedintele actual sa se adreseze?
Daca nu e apa potabila nu exista apa menajera iar pe strada nasaud la nr 11 adica unde e situat blocul nu exista pompe ca la sate si nici put cred ca nu near lasa primaria sa sapam asa ca astept cat sepoate de mule pareri multumesc mult anticipat.
P.S. Scuze pentru greselile ortografie si dactilografie.
Răspuns la discuția Cum sa Revendic o Mostenire???
Kyandra a scris:

Daca nimeni nu a cerut reconstituirea dreptului de proprietate pentru bunurile in cauza, in baza legilor fondului funciar (ultimul termen de depunere a cererilor: 30.11.2005 - legea 247/2005)...nu va asteapta cale usoara (ca sa ma exprim bland),
Singura sansa (asta, daca gasiti actele si aveti dovezi in acest sens- va recomand registrele agricole vechi ale primariei unde au fost situate terenurile), ar fi sa convingeti instanta sa va repuna in termenul de formulare a cererii (va trebuie un motiv "beton" - "nu am stiut pana acum de acte si tata nu mi-a spus" - nu tine). Inainte de orice, discutati sincer:D cu un avocat, care sa va evalueze corect atat sansele, cat si cheltuielile (poate gasiti pe cineva sa-i vindeti dreptul litigios, cine stie...).
Actele in cauza le puteti solicita de la Arhivele nationale sau de la primarie...

Pfffff :| deci o sa fie foarte greu pentru ca dupa ce a iesit batranu din lagar a ars toate documentele dinc cauza ca pe atuncea se facea puscarie sau chiar ii lichida pe cei ce detineau terenuri mai multe .... deci pe mine ma intereseaza concred daca exista oricat de mica sansa barem de 10 la sunta daca exista inseamna ca e posibil ... multumesc de intelegere P.S. din partea tatalui mamei mele adica a bunicului meu mai trebuie sa incercam sa recuperam niste terenuri si din ucraina cat si din russia sovietica:( ceea ce cred eu ca nu prea avem sanse acolo:(( .
Direct la subiect trec pentru ca nu e bine sa ne dam pe dupa deget :
Deci tatal Tatalui meu are niste proprietati pe teritoriul judetului Suceava insa batranul a murit si nu mai avem actele :| prin trecerea anilor si neglijenta batranilor sa pierdut urma actelor ,eu acum va rog frumos daca puteti sa imi dati o idee cam unde am putea sa ne adresam pentru a Verifica autenticitatea actelor pe care noi insa nu le detinem "adica daca sunt arhive sau ceva de genul" Va multumesc mult anticipat.