Kyandra a scris:
Daca nimeni nu a cerut reconstituirea dreptului de proprietate pentru bunurile in cauza, in baza legilor fondului funciar (ultimul termen de depunere a cererilor: 30.11.2005 - legea 247/2005)...nu va asteapta cale usoara (ca sa ma exprim bland),
Singura sansa (asta, daca gasiti actele si aveti dovezi in acest sens- va recomand registrele agricole vechi ale primariei unde au fost situate terenurile), ar fi sa convingeti instanta sa va repuna in termenul de formulare a cererii (va trebuie un motiv "beton" - "nu am stiut pana acum de acte si tata nu mi-a spus" - nu tine). Inainte de orice, discutati sincer:D cu un avocat, care sa va evalueze corect atat sansele, cat si cheltuielile (poate gasiti pe cineva sa-i vindeti dreptul litigios, cine stie...).
Actele in cauza le puteti solicita de la Arhivele nationale sau de la primarie...
Pfffff :| deci o sa fie foarte greu pentru ca dupa ce a iesit batranu din lagar a ars toate documentele dinc cauza ca pe atuncea se facea puscarie sau chiar ii lichida pe cei ce detineau terenuri mai multe .... deci pe mine ma intereseaza concred daca exista oricat de mica sansa barem de 10 la sunta daca exista inseamna ca e posibil ... multumesc de intelegere P.S. din partea tatalui mamei mele adica a bunicului meu mai trebuie sa incercam sa recuperam niste terenuri si din ucraina cat si din russia sovietica:( ceea ce cred eu ca nu prea avem sanse acolo:(( .