avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 907 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... S-a oprit apa calda si rece in blocul meu!
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

S-a oprit apa calda si rece in blocul meu!

Deci in primu Rand Buna ziua tuturor celor care vizualizeaza acest subiect ,
Deci la noi de 3-4 zile ni sa oprit apa rece de catre apa nova iar azi de dimineata sa oprit si apa calda de catre radet ,chestia care este ? e ca nu exista alta sursa de apa fiind in bucuresti in spatele unui mall adica in spatele Libertty Mall in romania secolului XXI .
Acuma sa va zic si cauza ca nu exista actiune fara cauza ,
Cauza : Fostul administrator de bloc a facut o delapidare de fonduri de 2 miliarde lei vechi deci neplatind darile la furnizori acesta din urma sia sustras banii pe propria raspundere ,din cate am inteles eu nu detine nici un fel de proprietate iar la proces sa dispus ca aceasta sa plateasca lunar suma de 50 ron acuma daca facem un calcul matematic 50ron pe luna x cateva sute de anii sar putea sa acopere datoria , nu?
Intrebarea mea este urmatoarea : E voie ca intr-un bloc de locatari sa se opreasca apa potabila? din cate stiu eu un om are nevoie sa bea apa minim o data la 3 zile si asta ca sa nu moara ..... cui ar trebuii presedintele actual sa se adreseze?
Daca nu e apa potabila nu exista apa menajera iar pe strada nasaud la nr 11 adica unde e situat blocul nu exista pompe ca la sate si nici put cred ca nu near lasa primaria sa sapam asa ca astept cat sepoate de mule pareri multumesc mult anticipat.
P.S. Scuze pentru greselile ortografie si dactilografie.
Cel mai recent răspuns: ContSters62736 , utilizator 14:26, 21 Aprilie 2010
Presedintele asociatiei trebuie sa mearga la furnizorul de apa si sa-i prezinte situatia. Eventual sa mearga impreuna cu alti membri ai comitetului executiv si cu administratorul. Sa solicite o esalonare a platilor restante si sa se angajeze ca va plati lunar apa consumata plus o parte din restanta.
In cadrul asociatiei presedintele trebuie sa convoace urgent adunarea generala. Adunarea generala poate sa hotarasca cresterea fondului de rulment si infiintarea unui fond special la care sa se contribuie suplimentar fata de cheltuielile lunare, cu o suma de bani din care se vor achita rrestantele catre furnizorul de apa.
problema primncipala a asociatiei dv este lipsa apei de care asociatia este vinovata, proprietarii, comitetul, cenzorul, presedintele ca doar acel administrator vnu a fost singur si nu a sustras banii din incasarile pe o zi.
In rest cu faptul ca traim in Romania, ca blocul este langa sau in spatele unui magazin chiar nu au importanta. In orice tara civilizata daca nu platesti nu bei si nu mananci dacat din cand in cand la praznice.
daca sinteti organizati ca asociatie de proprietari, responsabili de aceasta situatie sint si comitetul executiv si cenzorul, si mai ales cenzorul, acesta fiind cel care verifica actele contabile, acea suma nefiind strinsa intr-o luna, doua, ci in citiva ani. iar furnizorii au acest drept atita timp cit nu au fost platiti vreme indelungata pentru serviciile prestate, ei nefiind sponsorii asociatiei sau administratorului dvs. daca dvs ati imprumuta niste bani unei persoane care nu v-a returnat banii, iar aceasta ar mai veni sa-i mai dati niste bani, ati mai face-o si a doua, a treia, a N-a oara ?
Ultima modificare: Miercuri, 21 Aprilie 2010
ContSters62736, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radet ne-a oprit apa pt ca administratorul nu a plătit facturi din feb 2018 dayana50012000 dayana50012000 Buna ziua. Pe scurt va povestesc ca, RADET Bucuresti ne-a oprit apa pt facturi neplătite din feb 2018 in prezent figuram cu restante de 27 000 RON. ... (vezi toată discuția)
Comitetul executiv al asociatiei de proprietari, poate lua hotararea de a-l da in judecata pe fostul administrator ? aeg aeg Fostul administrator al asociatiei de locatari, a furat niste bani, aproape jumatate de milliard de lei vechi. Ne-am dat seama ca se intampla acest lucru, ... (vezi toată discuția)
Ce masuri se pot lua tina50 tina50 buna ziua, astazi, avand gazele oprite am telefonat sa vedem ce se intampla.Nefiind nici un anunt la avizier.Cu uimire am aflat ca au fost oprite pentru ... (vezi toată discuția)