avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2002 soluții astăzi
Forum Activitate florinvelcu

Activitate florinvelcu

Răspuns la discuția actiune de divort
dar daca suntem amandoi de fata si inaintam divortul precum ca suntem de acord se poate rezolva din prima sentinta am anteles.sau trebui sa mai treaca o anume perioada.
Răspuns la discuția recunoasterea paternitatii
actiunea in stabilirea paternitati dupa cate am anteles trebui sa o fac la tribunal nu. deci nu mai trebui sa merg la primarie si stare civila sau unde trebui sa ma duc. si daca pot sa fac fara sa angajez un avocat.stiti cumva ce acte imi trebuiesc.va multumesc.
Răspuns la discuția actiune de divort
da suntem casatoriti in romania .SIsuntem amandoi de acord cu divortul nu se pune problema de culpa. deci daca fac declaratia la notar precum ca sunt de acord cu divortul dupa care o so traduca si o so legalizeze in romania .se poate inainta divortul .stiti cumva cam cat dureaza pana se da sentinta.
Răspuns la discuția recunoasterea paternitatii
asi vrea sa stiu si ce anume trebui sa fac pentru ca copilul sa poarte numele meu am inteles caci trebui sa incep o procedure (primarie -stare civila).Dar nustiu ce anume trebuie sa fac si unde sa ma adresez daca totusi ati dori sa imi dati si alte detali vasi multumi.
buna ma numesc florin si am o problema si asi dori ce anume trebui sa fac.Eu locuesc in italia si sunt casotorit cu o fata din rom. cre locueste si ea aici .Dar acum am ajuns la concluzia ca nu ne potrivim si neam despartit. Vrem sa si divortam dar nu stim cum trebui sa facem .Ea vine in rom in luna mai si vrea sa bage actiunea de divort dar eu din motive de munca nu pot sa merg si eu.Asi dori daca pot sa fac o declaratie aici la notar precum ca sunt si eu de acord cu divortul si sa nainteze divortul .dar nustiu dac e valabila declaratia de aici .si unde trebuie sa se duca pentru divort si cam cat ar dura pana se da sentinta. va multumesc anticipat pentru raspuns
buna ma numesc florin.Asi dori ce anume trebui sa fac pentru recunoasterea paternitati copilului. Acum 9 anii am avut o relatie cu mama copilului din care a rezultat un copil. eu find cu capul in nori nu am vrut sa recunosc copilul. Dar acum eu si mama copilului suntem impreuna si urmeaza sa ne casatorim .Dar copilul e trecut pe numele mamei si la tata necunoscut asi dori sa stiu ce anume trebuie sa fac sa il trec pe numele meu(tinand cont caci si mama e de acord si urmeaza sa ne casatorim) si unde trebiu sa ma duc si ce acte imi trebuiesc.Specific caci copilul are acum 9 ani .va multumesc anticipat. pentru raspuns