avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1196 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters133888

Activitate ContSters133888

Discuție Sindicat
In cazul dizolvarii unui sindicat este nevoie de lichidator?
Răspuns la discuția Dizolvare Sindicat
Am aceiasi problema ca si la un alt subiect. Nu as vrea sa platesc din propriul buzunar lichidatorul si speram ca se poate dizolva la un moment dat din ificiu pentru lipsa de activitate. In statut scrie ca doar prin adunare generala se poate dizolva. Eu sunt liderul si imputernicita sa infiintez sindicatul si atat.
Buna ziua,
Eu as avea o alta durere de cap cu un sindicat. Am un sindicat fara activitate, am doar cheltuielile de infintare pentru care am depus bilant. Problema mea este ca pentru dizolvare am nevoie de adunarea generala, persoane din toata tara care nu mai sunt angajati la societatea unde avem sindicatul si nici nu am idee cum sa dau de ei. Ce as putea face intr-o asemenea situatie?
Răspuns la discuția Retragere din sindicat
Ideea este ca eu sunt liderul la acest sindicat si apar in toate actele si la banca ca fiind reprezentant. Cum as putea sa ma sterg sa spun asa cu numele de peste tot? Nu trebuie sa anunt si judecatoria?
Buna ziua,
As avea si eu o intrebare. Sunt lider de sindicat intr-un sindicat care efectiv nu are activitate si as dori sa ma retrag din functia de reprezentant al sindicatului. Precizez ca dizolvarea sindicatului reprezinta o problema deoarece am nevoie de adunarea generala si multi dintre membrii acestuia nu mai lucreaza in cadrul firmei si sunt imposibil de contactat, societatea avand puncte de lucru in toata tara. Intrebarea mea este ce demersuri trebuie sa fac ca sa ma pot retrage?