Buna ziua,
Eu as avea o alta durere de cap cu un sindicat. Am un sindicat fara activitate, am doar cheltuielile de infintare pentru care am depus bilant. Problema mea este ca pentru dizolvare am nevoie de adunarea generala, persoane din toata tara care nu mai sunt angajati la societatea unde avem sindicatul si nici nu am idee cum sa dau de ei. Ce as putea face intr-o asemenea situatie?
Potrivit art.36 din Legea nr.54/2003, organizatiile sindicale se pot dizolva prin hotarârea membrilor sau a delegatilor acestora, adoptata conform statutelor proprii.
Am aceiasi problema ca si la un alt subiect. Nu as vrea sa platesc din propriul buzunar lichidatorul si speram ca se poate dizolva la un moment dat din ificiu pentru lipsa de activitate. In statut scrie ca doar prin adunare generala se poate dizolva. Eu sunt liderul si imputernicita sa infiintez sindicatul si atat.
Ar fi o solutie ... convocarea adunarii generale si datorita neintrunirii cvorumului necesar ... se amana adunarea la o alta data si aici sa se poate lua decizia dizolvarii cu majoritate din numarul total al membrilor prezenti.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Dizolvare sindicat
miytyi
Buna seara!
Ma intereseaza care sunt pasii pe care eu, in calitate de presedinte, trebuie sa-i urmez pentru dizolvarea unui sindicat care nu mai are cei 15 ... (vezi toată discuția)