avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1310 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Retragere din sindicat
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Retragere din sindicat

Buna ziua,
As avea si eu o intrebare. Sunt lider de sindicat intr-un sindicat care efectiv nu are activitate si as dori sa ma retrag din functia de reprezentant al sindicatului. Precizez ca dizolvarea sindicatului reprezinta o problema deoarece am nevoie de adunarea generala si multi dintre membrii acestuia nu mai lucreaza in cadrul firmei si sunt imposibil de contactat, societatea avand puncte de lucru in toata tara. Intrebarea mea este ce demersuri trebuie sa fac ca sa ma pot retrage?
Ultima modificare: Duminică, 7 Martie 2010
ContSters133888, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters133888 , utilizator 23:34, 7 Martie 2010
este foarte simplu, anuntati in scris conducerea sindicatului respectiv sau sindicatul de care apartineti (cel pe ramura sau cel la care sunteti afiliat)Daca nu aveti, faceti doar o demisie in scris si depuneti-o la secretariatul sindicatului.
Ideea este ca eu sunt liderul la acest sindicat si apar in toate actele si la banca ca fiind reprezentant. Cum as putea sa ma sterg sa spun asa cu numele de peste tot? Nu trebuie sa anunt si judecatoria?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mi-am dat demisia din functia de lider de sindicat cu un an in ... ingbv ingbv Mi-am dat demisia din functia de lider de sindicat cu un an in urma. Era o pierdere de timp. Stres mult si pe gratis. De atunci, practic sindicatul exista in ... (vezi toată discuția)
Reprezentativitate sindicat gbrlcostache gbrlcostache intr-o societate (SRL) s-a infiintat in 2006 sindicat, ca entitate juridica.A obtinut reprezentantivitate juridica si de atunci o tot prelungeste, cand este ... (vezi toată discuția)
Revocare din functie lider de sindicat etta etta care este procedura pentru revocarea din functie a liderului de sindicat? noul lider va trebui sa depuna in instanta cerere pentru reprezentativitate? cum se ... (vezi toată discuția)