tata meu e divortat de mama de mai bine de 20 de ani.el a luat partajul de la mama si a cumparat o garsoniera unde a locuit pana acum 8 ani knd a murit.In tot acest timp a avut grija de el o femeie dar vreo 12/13 ani caruia ia lasat garsoniera.printr un act de vanzare cumparare.Decedatul a avut doi fii cu prima sotie iar unu a murit ramanand singurul mostenitor.Cu femeia care a stat in ultima perioada din viata nu a fost casatorit si nu are nici un act kre sai lege,acum ce pot sa fac in privinta aceasta ca sa imi primesc mostenirea sau mai bine zis pot sa fac ceva si daca da ce?multumesc si as dori un raspuns mai pe intelesul tuturor
Am o datorie la BRD de 5000 ron si nu am mai platit de 2 ani,creditul e de nevoi personale,nu am nici o garantie in schimb am pe numele meu o masina.Cei de la EOS m-au tot sunat si le`am explicat ca nu am momentan de unde sa platesc dar ei au zis ca mi`au lasat destul timp ca sa achit suma si mi`au trimis acasa o instiintare de executare silita.Nu locuiesc la adresa din buletin.Am facut un act de vanzare-cumparare intre mine si tata si vreau sa stiu este de folos actul in problema mea?multumesc!